ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εξετιδίνη: Μια δραστική ουσία στη «μάχη» κατά του πονόλαιμου

Το κοινό κρυολόγημα αποτελεί μια από τις πλέον μεταδοτικές νόσους του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος και ένα από τα πρώτα και βασικά της συμπτώματα είναι ο πονόλαιμος. Πράγματι, μια έντονη ενόχληση στον λαιμό είναι συνήθως η πρώτη ένδειξη ότι ο οργανισμός μας έχει νοσήσει.

Τα στοιχεία «μιλούν» από μόνα τους: Ο πονόλαιμος που σχετίζεται με το κρυολόγημα ταλαιπωρεί το 79% του πληθυσμού τουλάχιστον τέσσερις φορές τον χρόνο. Πρόκειται, δηλαδή, για ένα συχνό πρόβλημα που διαταράσσει σε τακτά χρονικά διαστήματα την καθημερινότητά μας.

Αυτό σημαίνει ότι προκειμένου να βελτιώσουμε την κατάσταση πρέπει όχι μόνο να βρούμε τρόπους για να ανακουφίσουμε τον πονόλαιμο, αλλά χρειάζεται να βρούμε στοχευμένες λύσεις για να τον θεραπεύσουμε. Και μπορεί μέχρι σήμερα, οι επιστήμονες να μην έχουν καταφέρει να βρουν μια συγκεκριμένη θεραπεία για το κρυολόγημα, ωστόσο, έχουν καταφέρει να καταλήξουν σε αποτελεσματικές λύσεις για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων του.

Στην Ελλάδα, η πλέον αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση για τον πονόλαιμο την οποία συστήνουν οι γιατροί για περισσότερα από 35 χρόνια είναι το Hexalen*. Ο λόγος που προτιμάται και επιλέγεται όλα αυτά τα χρόνια έγκειται ακριβώς στο γεγονός ότι ανακουφίζει τον ασθενή και παράλληλα θεραπεύει το πρόβλημα.

Ο ρόλος της Εξετιδίνης

Το «μυστικό» πίσω από την αποτελεσματικότητά του «κρύβεται» στην Εξετιδίνη. Πρόκειται για μια δραστική ουσία που περιέχεται τόσο στο Διάλυμα Hexalen® όσο και στο Hexalen® Spray -τα μοναδικά προϊόντα στην Ελλάδα με Εξετιδίνη- και η οποία δρα κατευθείαν στο πάσχον σημείο του λάρυγγα, καταπολεμώντας τα βακτήρια.

Η συγκεκριμένη ουσία έχει ισχυρές αντισηπτικές ιδιότητές οι οποίες, χάρη στην τριπλή τους δράση, αντιμετωπίζουν τη φλεγμονή που δημιουργεί τον πονόλαιμο, καταπραΰνουν τον πόνο και την ίδια ώρα, διευκολύνουν την κατάποση.

Στη «μάχη» κατά του πονόλαιμου

Το ζητούμενο, λοιπόν, όσον αφορά στην αποτελεσματική αντιμετώπιση του πονόλαιμου είναι να στοχεύουμε στη θεραπεία και όχι απλά στην ανακούφιση, να μην αφήσουμε, δηλαδή, το πρόβλημα να μεγεθυνθεί και να μας καταβάλλει. Προκειμένου να το πετύχουμε αυτό, μπορούμε είτε να στραφούμε στο κατάλληλο στοματικό διάλυμα είτε σε ένα δραστικό spray. Για τον πονόλαιμο, οι γαργάρες με Hexalen είναι η σίγουρη λύση που θεραπεύει γρήγορα από τα πρώτα συμπτώματα. Μπορείτε να κάνετε γαργάρες με το Διάλυμα Hexalen® πριν κοιμηθείτε και μόλις ξυπνήσετε, όταν ο λαιμός είναι ξηρός και ο πόνος πιο έντονος, για να συνεχίσετε τη μέρα σας χωρίς ενοχλήσεις.

Υπάρχει, βέβαια, η επιλογή του Hexalen® Spray. Πρόκειται για ένα αποτελεσματικό και πρακτικό προϊόν, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε όπου κι αν βρίσκεστε, καθώς προσφέρει τοπικά αίσθημα ανακούφισης, διευκολύνει την κατάποση και δρα έως και 10 ώρες.

Η επιλογή εξαρτάται από τον κάθε ασθενή.

*Θα το βρείτε στα φαρμακεία. Για βέλτιστα αποτελέσματα ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες χρήσης

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης