Tesla Gigafactory: Ένα ιδιαίτερο μοντέλο συνεργασίας μεταξύ Κίνας και ΗΠΑ
Το μοντέλο λειτουργίας της βιομηχανικής μονάδας της Tesla Gigafactory στη Σανγκάη ωφέλησε τόσο την Κίνα, όσο και τις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Γκάβιν Νιούσομ, κυβερνήτη της Καλιφόρνιας, στη διάρκεια μιας χθεσινής επίσκεψης του στη μέγα-μονάδα βιομηχανικής παραγωγής.
Ο Νιούσομ οδήγησε δοκιμαστικά το αναβαθμισμένο μοντέλο Model 3, που παράγεται στη μονάδα της Σανγκάης, ενώ εξάγεται σε πολλές αγορές της Ασίας, του Ειρηνικού και της Ευρώπης.
Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνιας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το μοντέλο συνεργασίας μεταξύ της Κίνας και των ΗΠΑ, επισημαίνοντας ότι «στη διάρκεια της ημέρας οι μηχανικοί (στη Σανγκάη) εργάζονται για την παραγωγή νέων μοντέλων, ενώ το βράδυ μεταφέρουν τις ιδέες του στις ΗΠΑ. Έτσι, αυτή η εναλλαγή του πνεύματος συνεργασίας 24 ώρες την εβδομάδα μεταξύ της Κίνας και των ΗΠΑ είναι υγιής».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Tesla: Ανακαλεί σχεδόν 55.000 οχήματα Model X
Δίκη Βαλυράκη: «Πιθανό να συνέβη κάτι περισσότερο από λεκτική αντιπαράθεση» ανέφερε μάρτυρας
18:05
Από πολυοργανική ανεπάρκεια ο θάνατος της 13χρονης στη Χαλκίδα
17:57
Ισχυρή έκρηξη στην Ουτρέχτη - Τουλάχιστον ένας τραυματίας (pics&vids)
17:51
Ολλανδία και Φινλανδία προστίθενται στις χώρες που στέλνουν στρατιωτικούς στη Γροιλανδία
17:46