Επίδομα Παιδιού Α21: Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου ανοίγει η ηλεκτρονική πλατφόρμα
Ανανεώθηκε:

Παιδί με τη μητέρα του
PEXELS (φωτογραφία αρχείου)Ανοίγει το πρωί της Παρασκευής 20 Δεκεμβρίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21-Επίδομα Παιδιού, προκειμένου οι δικαιούχοι να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, και τον εποπτευόμενο Οργανισμό Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α21 – Επίδομα Παιδιού, ανοίγει την προσεχή Παρασκευή στις 08.00 το πρωί.
Η πλατφόρμα θα τεθεί στη διάθεση των πολιτών οι οποίοι δεν έχουν ακόμη υποβάλει αίτηση για το έτος 2024 και για όσους ξεκίνησαν τη δημιουργία αίτησης Α21 αλλά δεν έκαναν την οριστική υποβολή της.
Η εφαρμογή θα παραμένει διαθέσιμη μέχρι την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2025 και ώρα 18:00 μετά το πέρας της οποίας δεν θα υπάρχει πλέον δυνατότητα υποβολής ή τροποποίησης αίτησης για το Επίδομα Παιδιού του έτους 2024.
Περισσότερες πληροφορίες για το Επίδομα Παιδιού εδώ και χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις εισέλθετε στην σελίδα opeka.gr.

Σε επείγουσα υγειονομική κατάσταση η Κολομβία - Δεκάδες θάνατοι και κρούσματα κίτρινου πυρετού
10:14
«Το Αιγαίο θα γίνει ελληνική λίμνη»: Ο χάρτης - απάντηση στην Ελλάδα και τα σχόλια των τουρκικών ΜΜΕ
10:05
Χαρδαλιάς: Καμία ανοχή σε πρακτικές που πλήττουν την δημόσια υγεία - Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά (pics)
09:56.jpg?t=pvstxL-2_ez0KY6gQN87SQ)
Συνελήφθη 34χρονος στο Ωραιόκαστρο - Εκκρεμούσε Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της INTERPOL
09:47