ΧΡΗΜΑ

Αναλυτικά το νέο ωράριο κοινού στις υπηρεσίες της ΔΥΠΑ - Διευρύνεται από σήμερα 2/9

Από σήμερα, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, ισχύουν νέες ώρες εισόδου του κοινού στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), καθώς και στις Υπηρεσίες Διοίκησης και στις Περιφερειακές Διευθύνσεις της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και των επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, οι ώρες κοινού διευρύνονται κατά 30 λεπτά στα ΚΠΑ2, από 8:00 έως 14:00 (αντί για 13:30).

Παράλληλα, στη Διοίκηση (Εθνικής Αντιστάσεως 8, Άλιμος, 17456) και στις 8 Περιφερειακές Διευθύνσεις, το ωράριο κοινού διαμορφώνεται από 7.30 έως 15.30 στα γραφεία πρωτοκόλλου και από 7.30 έως 15.00 στις λοιπές υπηρεσίες.

Δωρεάν σπουδές και κατάρτιση από την ΔΥΠΑ

Υπενθυμίζεται πως σε λειτουργία έχει τεθεί ο νέος ιστότοπος «schools.dypa.gov.gr» των σχολών επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Πρόκειται για ένα νέο site, αφιερωμένο αποκλειστικά στα προγράμματα σπουδών και στις δράσεις που υλοποιούνται στις 87 σχολές που λειτουργεί η ΔΥΠΑ σε περισσότερες από 20 πόλεις της χώρας.

Για τη δημιουργία του site υιοθετήθηκαν σύγχρονα πρότυπα σχεδιασμού, ώστε να είναι φιλικό για κινητές συσκευές (mobile friendly), με γνώμονα την καλύτερη εμπειρία των χρηστών (εξειδικευμένο UI και UX) και τη δυνατότητα αναζήτησης μέσω διαδραστικού χάρτη.

Στον νέο ιστότοπο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για όλα τα θέματα που αφορούν τις δωρεάν σπουδές και τις δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης και ανέλιξης που παρέχουν οι σχολές της ΔΥΠΑ, με άμεσο και φιλικό τρόπο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης