ΧΡΗΜΑ

Ηλεκτρικό ρεύμα: Ανακοινώθηκαν οι τιμές των «πράσινων» τιμολογίων για τον μήνα Σεπτέμβριο

Ηλεκτρικό ρεύμα: Ανακοινώθηκαν οι τιμές των «πράσινων» τιμολογίων για τον μήνα Σεπτέμβριο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ / EUROKINISSI

Ανακοινώθηκαν οι τιμές στα «πράσινα» τιμολόγια ρεύματος του Σεπτεμβρίου από τους προμηθευτές και πλέον είναι θέμα χρόνου η ανακοίνωση του υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος για τις επιδοτήσεις στην κατανάλωση του μήνα. 

Όπως φαίνεται οριακά φθηνότερο θα είναι το ρεύμα που θα κληθούν να πληρώσουν οι καταναλωτές αυτό τον μήνα, κάτω από τα 15 λεπτά του ευρώ, καθώς μετά την ανακοίνωση της ΔΕΗ για τη μικρή μείωση της τιμής ανά κιλοβατώρα, στο ίδιο μοτίβο της «συγκράτησης» ακολούθησαν και ο άλλοι πάροχοι

Υπενθυμίζεται πως οι εταιρίες είχαν προαναγγείλει ότι θα κρατήσουν τις τιμές ρεύματος τον Σεπτέμβριο ίδιες με αυτές που είχαν τον Αύγουστο.

Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, η μέση τιμή θα είναι κοντά στα 16,5 λεπτά και με την επιδότηση των 1,5 λεπτών θα διαμορφωθεί γύρω στα 15 λεπτά.

Η επιδότηση που αναμένεται να ανακοινωθεί από το ΥΠΕΝ έχει στόχο να κρατήσει σε προσιτό επίπεδο τις τιμές ηλεκτρικής ενέργειας για τους οικιακούς καταναλωτές και ενισχύει περισσότερο τους 700.000 περίπου δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου.

Οι τιμές των προμηθευτών για τον Σεπτέμβριο

1.jpg