ΑΑΔΕ: Ηλεκτρονικό μάτι για τα ΙΧ που κυκλοφορούν «χωρίς» πινακίδες
Τους ελέγχους της θα εντείνει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), εστιάζοντας την προσοχή της στα οχήματα που κυκλοφορούν παράνομα στους δρόμους, μέσω νέων ψηφιακών υπηρεσιών που τίθενται σε εφαρμογή.
Συγκεκριμένα, σε δύσκολη θέση θα βρεθούν όσοι συλληφθούν από τον επόμενο μήνα, να κυκλοφορούν το ΙΧ αυτοκίνητό τους, ενώ έχουν καταθέσει ψηφιακά τις πινακίδες τους.
Ο φοροτεχνικός Αντώνης Μουζάκης υπογράμμισε μιλώντας στο MEGA, πως, «Η Ανεξάρτητη αρχή μπορεί να διαπιστώσει εάν το αυτοκίνητο έχει περάσει ΚΤΕΟ, είναι ασφαλισμένο. Το πρόστιμο στην περίπτωση που το αυτοκίνητο είναι στην κυκλοφορία ενώ έχει τεθεί σε ακινησία είναι 10.000 ευρώ και στην περίπτωση υποτροπής είναι 30.000 ευρώ. Είναι υψηλό το πρόστιμο αλλά μερικοί το ρισκάρουν».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
myCAR: Η νέα πλατφόρμα για τα οχήματα - Ηλεκτρονική λύση για τέλη - ακινησία -πινακίδες
Το μεγάλο twist του The Night Manager δεν μοιάζει με John le Carré – αλλά ίσως ήταν αναγκαίο
15:55
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός προσέφερε Πρώτες Βοήθειες σε τραυματία τροχαίου στο Περιφερειακό Υμηττού
15:54
Έκτακτες κρίσεις Ταξίαρχων στην Πολεμική Αεροπορία
15:50
Πολυτελές ελληνικό νησί η Πάρος: Πόλος έλξης επισκεπτών υψηλού εισοδηματικού επιπέδου
15:49