ΧΡΗΜΑ

Σε ΦΕΚ η απόφαση για το πρόγραμμα κατάρτισης προσωπικού του ΑΔΜΗΕ

Σε ΦΕΚ η απόφαση για το πρόγραμμα κατάρτισης προσωπικού του ΑΔΜΗΕ
ΑΔΜΗΕ

Σε ΦΕΚ αναρτήθηκε η απόφαση της ΡΑΑΕΥ για την έγκριση του «Προγράμματος κατάρτισης και της διαδικασίας πιστοποίησης του προσωπικού που είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία του ΕΣΜΗΕ σε πραγματικό χρόνο, τον επιχειρησιακό σχεδιασμό και την αγορά εξισορρόπησης».

Συγκεκριμένα, το ΦΕΚ προβλέπει την έγκριση του Προγράμματος Κατάρτισης και της Διαδικασίας Πιστοποίησης του προσωπικού που είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία του ΕΣΜΗΕ σε πραγματικό χρόνο, τον επιχειρησιακό σχεδιασμό και την αγορά εξισορρόπησης, σύμφωνα με τα άρθρα 58 έως 63 του Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1485.

Η σχετική απόφαση προβλέπει:

  • Την έγκριση του «Προγράμματος κατάρτισης και της διαδικασίας πιστοποίησης του προσωπικού που είναι υπεύθυνο για τη λειτουργία του ΕΣΜΗΕ σε πραγματικό χρόνο, τον επιχειρησιακό σχεδιασμό και την αγορά εξισορρόπησης», όπως τροποποιήθηκε από την Αρχή στο κείμενο που προσαρτάται στην παρούσα απόφαση ως «Παράρτημα», και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα αυτής.
  • Την κοινοποίηση της παρούσας απόφασης στην εταιρεία με την επωνυμία «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΕ» και διακριτικό τίτλο «ΑΔΜΗΕ Α.Ε.» για τις σχετικές της ενέργειες σύμφωνα με τον Κανονισμό.
  • Τη δημοσίευση της παρούσας απόφασης στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και την ανάρτησή της στην επίσημη ιστοσελίδα της ΡΑΑΕΥ και της ΑΔΜΗΕ Α.Ε.

Δείτε εδώ αναλυτικά την απόφαση:

ΡΑΕ- ΑΔΜΗΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ