ΧΡΗΜΑ

Νέα προκήρυξη για 30 προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα από τον ΑΣΕΠ

Πυροσβέστης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI

Προκήρυξη διαγωνισμού για την κατάταξη 30 Πλοηγών Κυβερνητών και Πλοηγών Μηχανικών ως Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων και βοηθών Πλοηγών Μηχανικών ως Υπαξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων εξέδωσε το Πυροσβεστικό Σώμα.

Η κατανομή και πλήρωση των παραπάνω θέσεων θα γίνει ως εξής:

Α. Πλοηγοί Κυβερνήτες (Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων) - 15 θέσεις

Β. Πλοηγοί Μηχανικοί (Αξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων) - 10 θέσεις

Γ. Βοηθοί Πλοηγοί Μηχανικοί (Υπαξιωματικοί Ειδικών Καθηκόντων) - 5 θέσεις

Κάθε υποψήφιος/α μπορεί να υποβάλει 1 μόνο αίτηση για μία μόνο ειδικότητα.

Υποβολή αιτήσεων και δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι/ες εκτυπώνουν στις δύο όψεις ενός φύλλου διαστάσεων Α4 (εμπρός – πίσω) από εξωτερικό σχετικό υπερσύνδεσμο (link) της ιστοσελίδας Πυροσβεστικού Σώματος, www.fireservice.gr την αίτηση – υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό, την συμπληρώνουν και την αποστέλλουν – υποβάλλουν μαζί με πλήρη δικαιολογητικά ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ και μόνο με συστημένη επιστολή, έως και την Παρασκευή 2 Αυγούστου 2024, στην αρμόδια Πρωτοβάθμια Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών, στην ακόλουθη διεύθυνση:

«Πρωτοβάθμια Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών Διαγωνισμού κατάταξης 30 Πλοηγών Κυβερνητών και Μηχανικών και Βοηθών Πλοηγών Μηχανικών Ειδικών Καθηκόντων στο Πυροσβεστικό Σώμα έτους 2024-2025. Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος Λεωφόρος Κηφισίας 37-39, Μαρούσι Αττικής Τ.Κ. 15123».

Το εμπρόθεσμο της υποβολής διαπιστώνεται από την ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου (δημοσίου ή ιδιωτικού).

  • Δείτε την Προκήρυξη εδώ:
Προκήρυξη Πυροσβεστική

Αιτήσεις ή δικαιολογητικά που υποβληθούν – αποσταλούν εκπρόθεσμα, ή με άλλη διαδικασία πέρα της ανωτέρω, δε γίνονται δεκτά, θεωρούνται ως μηδέποτε υποβληθέντα και δε λαμβάνονται υπόψη για το διαγωνισμό.

Με την αποστολή – υποβολή και πρωτοκόλληση της αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης, ο/η υποψήφιος/α δεν έχει δικαίωμα να την ανακαλέσει ή να μεταβάλει τα δηλωθέντα σε αυτή στοιχεία, μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των δικαιολογητικών.

Ο/Η υποψήφιος/α ειδοποιείται μέσω του email που δήλωσε στην αίτηση συμμετοχής για τον αριθμό πρωτοκόλλου που έλαβε η αίτησή του προκειμένου με αυτόν να ακολουθεί και να ενημερώνεται για τα επόμενα στάδια του διαγωνισμού.

Με την ολοκλήρωση των ανωτέρω διαδικασιών η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών ελέγχει την πληρότητα και την ακρίβεια των κατατιθέμενων δικαιολογητικών των υποψηφίων και συντάσσει ανά ειδικότητα:

  • Προσωρινό Πίνακα υποψηφίων που πληρούν τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού, δηλαδή υποψηφίων, από τα δικαιολογητικά των οποίων διαπιστώθηκε ότι κατέχουν τα προσόντα της προκήρυξης, ανά ειδικότητα και με αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης σύμφωνα με τα ισχύοντα και
  • Προσωρινό Πίνακα υποψηφίων που ΔΕΝ πληρούν τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού, δηλαδή υποψηφίων, από τα δικαιολογητικά των οποίων διαπιστώθηκε ότι ΔΕΝ κατέχουν τα προσόντα της προκήρυξης, ανά ειδικότητα, με αριθμό πρωτοκόλλου αίτησης, αιτιολογώντας πλήρως τους λόγους για τους οποίους δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης