ΧΡΗΜΑ

Πειραιάς: «Γαλάζια Νύχτα» στα καταστήματα την Παρασκευή (31/5) με προσφορές έως τις 11 το βράδυ

Πειραιάς: «Γαλάζια Νύχτα» στα καταστήματα την Παρασκευή (31/5) με προσφορές έως τις 11 το βράδυ

Φωτογραφία από την αντίστοιχη περσινή «Γαλάζια Νύχτα» με προσφορές στα καταστήματα που έμειναν ανοιχτά μέχρι τις 11 το βράδυ στην αγορά του Πειραιά.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ/EUROKINISSI

Σε μια κίνηση τόνωσης της τοπικής αγοράς προχωρά ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, διοργανώνοντας μια «Γαλάζια Νύχτα» με... γαλάζιες τιμές, την ερχόμενη Παρασκευή 31 Μαΐου, όπου τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 11:00 το βράδυ με ελκυστικές προσφορές στις τιμές.

 

Η συγκεκριμένη δράση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά εντάσεται στο πλαίσιο της συμμετοχής στις εκδηλώσεις του Δήμου Πειραιά για τις «Ημέρες Θάλασσας 2024».

Από το απόγευμα της Παρασκευής, διάφορες δράσεις θα εκτυλίσσονται στους εμπορικούς δρόμους της πόλης, ενώ κατά τη διάρκεια τους θα μοιράζονται δωροεπιταγές από καταστήματα του Πειραιά στους καταναλωτές, με βασικό στόχο να προβληθεί η πόλη και να τονωθεί η τοπική αγορά.

«Κοινός στόχος μας είναι να τονώσουμε την τοπική μας αγορά και να προβάλλουμε την πόλη μας, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία στους Πειραιώτες και επισκέπτες της!

Καλούμε τους καταναλωτές, να επισκεφθούν την πόλη και την αγορά του Πειραιά, να συμμετάσχουν στις δράσεις και εκδηλώσεις, που δίνουν μια ξεχωριστή, δημιουργική και ευχάριστη πνοή στην καθημερινότητά μας, να επωφεληθούν από τις μοναδικές προφορές των καταστημάτων και κυρίως να διασκεδάσουν!» γράφει η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά.

GALAZIA_NYXTA_2024_EMPORIKOS SYLLOGOS PEIRAIA

Αντίστοιχη «Γαλάζια Νύντα» είχε διοργανωθεί από τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιά την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας Ελληνικού Εμπορίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ