Αντώνης Σταύρου (Kastelorizo Group): Φόροι και εισφορές ισοπεδώνουν την εστίαση
Όσοι τον γνωρίζουν, τον χαρακτηρίζουν ως «τον εστιάτορα που ανέβασε το ψάρι στο βουνό». Ο ιδιοκτήτης του ομίλου Καστελόριζο, Αντώνης Σταύρου μπορεί να άρχισε ως βοηθός σερβιτόρου, ωστόσο σήμερα διοικεί έναν όμιλο επιχειρήσεων εστίασης και ιχθυοκαλλιεργειών, με ετήσιο τζίρο 17 εκατ. ευρώ!
Όσοι τον γνωρίζουν, τον χαρακτηρίζουν ως «τον εστιάτορα που ανέβασε το ψάρι στο βουνό». Ο ιδιοκτήτης του ομίλου Καστελόριζο, Αντώνης Σταύρου μπορεί να άρχισε ως βοηθός σερβιτόρου, ωστόσο σήμερα διοικεί έναν όμιλο επιχειρήσεων εστίασης και ιχθυοκαλλιεργειών, με ετήσιο τζίρο 17 εκατ. ευρώ! Ο Όμιλος Καστελόριζο αποτελεί μία επιχειρηματική μονάδα, με ιστορία 35 ετών στον κλάδο της εστίασης.
Περιλαμβάνει μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας. Ο Αντώνης Σταύρου, ιδιοκτήτης των εστιατορίων Καστελόριζο και του ομώνυμου ομίλου επιχειρήσεων, μιλά στο CNN Greece για την κρίση στο χώρο της εστίασης αλλά και την γραφειοκρατία που «κυνηγά» όσους θέλουν να κάνουν μία επιχειρηματική προσπάθεια.