ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Σταϊκούρας στο CNN Greece: Αυτό είναι το ηλεκτρονικό εισιτήριο για τις συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης

Δημήτρης Πεφάνης - CNN Greece

Στις εμβληματικές αλλαγές που θα εφαρμοστούν σύντομα στον κλάδο των συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης με το Μετρό, το δίκτυο των ηλεκτρικών λεωφορείων και το νέο Ηλεκτρονικό Εισιτήριο των ΜΜΜ, αναφέρθηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας στον Δημήτρη Πεφάνη και την κάμερα του CNN Greece, στο περιθώριο της 88ης ΔΕΘ.

Μάλιστα, ειδικά όσον αφορά στο νέου τύπου εισιτήριο για τα ΜΜΜ της πόλης ο υπουργός σημείωσε πως το νέο εισιτήριο θα είναι ενιαίο για όλα τα μέσα.

«Είναι μια εξαιρετικά δύσκολη άσκηση γιατί απαιτεί διαλειτουργικότητα συστημάτων και στο Μετρό και στον ΟΣΕΘ», αλλά και συγκεκριμένα μηχανήματα.

Μάλιστα, ο υπουργός έδειξε το νέο εισιτήριο για πρώτη φορά στην κάμερα του CNN Greece, με την μορφή που θα έχει όταν κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου μαζί με το άνοιγμα του Μετρό.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, δείχνει στην κάμερα του CNN Greece το ενιαίο εισιτήριο για το Μετρό Θεσσαλονίκης στις 7 Σεπτεμβρίου, 2024

CNN Greece

Ωστόσο, σημείωσε πως ενδεχομένως να υπάρξει και κάποια μεταβατική περίοδος, όπως έγινε και με την ενιαία κάρτα μεταφορών στην Αθήνα.

Σχετικά με το Μετρό σχολίασε πως «30 Νοεμβρίου θα μπούμε μαζί στο Μετρό της Θεσσαλονίκης».

Ακόμα, προανήγγειλε πως μέσα στο 2-25 «λογικά» θα έχει ολοκληρωθεί και η διαγωνιστική διαδικασία για τον Προαστιακό Σταθμό της Θεσσαλονίκης με επτά στάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης