ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Jurgen Rigterink (EBRD) στο CNN Greece: Η Ελλάδα έχει αλλάξει εντυπωσιακά προς το καλύτερο

Newsroom

Ο Jürgen Rigterink μιλά στο CNN Greece από το 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών | CNN Greece

Στο ρόλο και τη σημασία της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) για την οικονομική ανάπτυξη και ανασυγκρότηση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αναφέρθηκε ο κ. Jurgen Rigterink, First Vice President της EBRD.

Μιλώντας στο CNN Greece στο πλαίσιο του 8ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, ο κ. Rigterink ανέφερε ότι η Τράπεζα έχει επενδύσει περισσότερα από 6,5 δισ. ευρώ στην Ελλάδα από το 2015, ενώ ταυτόχρονα συνεργάζεται με την κυβέρνηση με στόχο την προώθηση μεταρρυθμίσεων.

Παράλληλα, τόνισε ότι την τελευταία τετραετία η Ελλάδα έχει αλλάξει εντυπωσιακά προς το καλύτερο. Και προσέθεσε ότι η Ελλάδα είναι ένα πραγματικό “success story”, τονίζοντας όμως την ανάγκη η χώρα μας να συνεχίσει το δρόμο των μεταρρυθμίσεων, εστιάζοντας σε εκείνες που αφορούν την αγορά εργασίας αλλά και το εκπαιδευτικό σύστημα.