ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Ζ. Ράπτη: Το Elevate Greece με 867 επιχειρήσεις και πάνω από 8.500 εργαζόμενους αναπτύσσεται συνεχώς

Η υφυπουργός Ανάπτυξης Ζωή Ράπτη

INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

«Η κυβέρνησή μας δημιούργησε το Elevate Greece και τέσσερα χρόνια μετά τα εγκαίνια του από τον πρωθυπουργό, συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εδραιώνει τη θέση του στο ελληνικό οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας με 867 επιχειρήσεις και πάνω από 8.500 εργαζόμενους».

Αυτό σημείωσε η υφυπουργός Ανάπτυξης Ζωή Ράπτη στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Elevate Greece στο περίπτερο του υπουργείου Ανάπτυξης, στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ.

Όπως αναφέρει η υφυπουργός σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Σήμερα είχα τη χαρά να απευθύνω χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Elevate Greece στο περίπτερο του υπουργείου Ανάπτυξης με θέμα "Η σύνδεση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας".

Η κυβέρνησή μας δημιούργησε το Elevate Greece και τέσσερα χρόνια μετά τα εγκαίνια του από τον πρωθυπουργό, συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εδραιώνει τη θέση του στο ελληνικό οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας με 867 επιχειρήσεις και πάνω από 8.500 εργαζόμενους.

Στηρίζουμε τις νεοφυείς επιχειρήσεις με φορολογικά κίνητρα, ενώ χθες ο Πρωθυπουργός, από το βήμα της ΔΕΘ, ανακοίνωσε ότι θα μπορεί κάποιος επενδυτής να λάβει την Golden Visa επενδύοντας, όχι μόνο σε ακίνητα, αλλά επενδύοντας 250.000 ευρώ σε μια startup επιχείρηση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης