ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Θεσσαλονίκη: Εξαντλούνται τα δωμάτια στα ξενοδοχεία τα δύο Σαββατοκύριακα της 88ης ΔΕΘ

ΔΕΘ

Ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση για κρατήσεις δωματίων καταγράφεται για τα δύο Σαββατοκύριακα της 88ης ΔΕΘ, 7-8 και 14-15 Σεπτεμβρίου 2024.

Περίπου 250.000 επισκέπτες αναμένεται να επισκεφθούν τη ΔΕΘ τις ημέρες λειτουργίας της (7-15/9), με τους 1.500 εκθέτες να την καθιστούν τη μεγαλύτερη έκθεση των Βαλκανίων.

Οπως μεταδίδει η ΕΡΤ, στο συνολικό «γινόμενο» της διεθνοποίησης της ΔΕΘ αυξημένο ρόλο κατέχει βέβαια η Γερμανία, που ως τιμώμενη χώρα θα φιλοξενήσει στο περίπτερο της περίπου 120 επιχειρήσεις και φορείς από όλο το φάσμα της οικονομίας, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης.

Οι επιχειρήσεις στο γερμανικό περίπτερο προέρχονται από τους σημαντικότερους κλάδους της χώρας, όπως βιομηχανία, μεταποίηση, υψηλή τεχνολογία, ενέργεια, μεταφορέςlogistics, χρηματοπιστωτικός τομέας, φαρμακοβιομηχανία, αγροτική τεχνολογία και τεχνολογία τροφίμων.

Πλούσιο και πολυσχιδές θα είναι το πρόγραμμα των παράλληλων εκδηλώσεων της τιμώμενης χώρας, με θεματικές ημέρες και ενδιαφέρουσες διαλέξεις, συμπόσια και συναντήσεις B2B, αλλά και με πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης