Πόθεν έσχες: Τι δηλώνει ο Κυριάκος Βελόπουλος
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, δηλώνει ο ίδιος πόσο 8400 ευρώ ενώ η σύζυγος του δηλώνει 11.573 ευρώ, σύμφωνα με την δήλωση πόθεν έσχες τους.
Η σύζυγος του έχει μία θυρίδα που την μίσθωσε το 2015. Οι καταθέσεις του κ. Βελόπουλου σε τράπεζες της Ελλάδας της Γερμανίας και του Βελγίου φτάνουν τις 450.568 ευρώ ενώ η σύζυγος του έχει καταθέσεις μόλις 116 ευρώ.
Η σύζυγος του δηλώνει ένα ακίνητο στο πανόραμα της Θεσσαλονίκης ενώ ο ίδιος δεν δηλώνει ακίνητη περιουσία.
Ο κύριος Βελόπουλος δηλώνει ένα αυτοκίνητο 2143 κυβικών ενώ ένα αυτοκίνητο έχει και η σύζυγός του 1496 κυβικών.
Επίσης, δηλώνει συμμετοχή σε ατομική επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ενώ είναι εταίρος και σε ΕΠΕ όπως εταίρος στην ίδια ΕΠΕ είναι και η σύζυγός του.
Ο κ. Βελόπουλος χρωστά 7,878 ευρώ από δάνειο 100.100 ευρώ που έχει πάρει το 2020 μαζί με τη σύζυγό του.
Μπορείτε να το δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.
Ισπανία: Πρώην υπάλληλοι του Χούλιο Ιγκλέσιας τον κατηγορούν για βιασμούς
18:11
Ζαχάροβα: «Απαράδεκτες οι απειλές της Ουάσινγκτον προς το Ιράν»
18:00
Borodin Quartet - Το ιστορικό Κουαρτέτο επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
17:54
Έξι νεκροί από τις σφοδρές βροχές στη Λωρίδα της Γάζας - Ανάμεσά τους κι ένα παιδί ενός έτους
17:46