Επικοινωνία Τσίπρα - Γουίλμπουρ Ρος
Επικοινωνία με τον υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ είχε σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε συνέχεια των επαφών που είχαν στη Νέα Υόρκη.
Ο Υπουργός Εμπορίου επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό προκειμένου να τον ενημερώσει για τη συγκατάθεση του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ στη διοίκηση της EBRD, ώστε η τελευταία να επεκτείνει την επενδυτική δραστηριότητά της στην Ελλάδα μέχρι το 2023.
Στόχος είναι η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης να επενδύσει πάνω από 2 δισ. ευρώ την επόμενη πενταετία, ειδικότερα στους τομείς της ενέργειας, των υποδομών και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας.
Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ για το διαρκές ενδιαφέρον του και την εποικοδομητική του ανταπόκριση στην προσπάθεια ενίσχυσης της αναπτυξιακής δυναμικής της ελληνικής οικονομίας.
Κούρδοι αυτονομιστές επιχείρησαν να περάσουν στο Ιράν και συγκρούστηκαν με τους Φρουρούς της Επανάστασης
19:07
Μητσοτάκης για ψηφιακό δικαστικό φάκελο: Εξοικονομούμε χρόνο, περιορίζουμε τη γραφειοκρατία
18:55
Τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του Σήφη Βαλυράκη πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του
18:48
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» κάνει έκκληση στην 16χρονη που αγνοείται: «Είμαστε εδώ για σένα» (vid)
18:46