Φρικτός θάνατος: Πήγαν να μαζέψουν καύσιμα από ανατροπή βυτιοφόρου και κάηκαν ζωντανοί – 50 νεκροί
Τουλάχιστον 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν τα καύσιμα από βυτιοφόρο που ανατράπηκε στην κεντρική Νιγηρία έπιασαν φωτιά την ώρα που άνθρωποι προσπαθούσαν να τα συλλέξουν σε δοχεία.
«Ένα βυτιοφόρο γεμάτο καύσιμα ανατράπηκε χθες (Δευτέρα) και άνθρωποι προσπαθούσαν να συλλέξουν τα καύσιμα που μετέφερε όταν ξέσπασε φωτιά, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν περισσότεροι από 50 άνθρωποι», δήλωσε εκπρόσωπος του κυβερνήτη στην κεντρική Πολιτεία Μπένιου.
Άλλοι που τραυματίσθηκαν σοβαρά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, πρόσθεσε.
Τέτοιου είδους δυστυχήματα είναι συχνά στη Νιγηρία.
Τον Ιούλιο του 2012 τουλάχιστον 104 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου 50 τραυματίστηκαν την ώρα που προσπαθούσαν να μαζέψουν τα καύσιμα που χύνονταν από βυτιοφόρο έπειτα από ατύχημα στην Πολιτεία Ρίβερς της νότιας Νιγηρίας.
Μαρινάκης για Ανεστίδη: «Δεν είναι ενεργό μέλος από το 2019, έχει διαγραφεί»
11:04
«ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ»: Γεραπετρίτης: «Θα έρθει η επέκταση των χωρικών υδάτων όπως ήρθαν τα θαλάσσια πάρκα στο Αιγαίο»
10:52
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για επιδότηση πρόσληψης 10.000 άνεργων γυναικών
10:48
Στο εδώλιο ο ηθοποιός Τίμοθι Μπάσφιλντ: Βαριές κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων
10:41