«Μαύρο» στο CNNi και στο BBC στη Βενεζουέλα
Να διακόψουν την αναμετάδοση πλάνων του CNN International και του BBC -τα οποία φιλοξενούσαν ρεπορτάζ και έδειχναν πλάνα από την απόπειρα πραξικοπήματος στη Βενεζουέλα- διέταξε τα κανάλια της χώρας η κυβέρνηση Μαδούρο.
Τα εθνικά τηλεοπτικά δίκτυα DirecTV, Net Uno, Intercable και Telefónica έλαβαν όλα διαταγές από την κυβέρνηση, να μπλοκάρουν την αναμετάδοση πλάνων του CNNi, που έδειχνε στρατιωτικά οχήματα να κατευθύνονται προς τους διαδηλωτές στην πρωτεύουσα της χώρας, Καράκας.
Οι βίαιες συγκρούσεις ξέσπασαν την Τρίτη, όταν ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Χουάν Γκουαιδό κάλεσε τους πολίτες να βγουν στους δρόμους και να αντεπιτεθούν στον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο.
Στο CNNi το «μαύρο» έπεσε ένα λεπτό αφότου έδειχνε live τα οχήματα του Εθνικού Στρατού της χώρας να πέφτουν πάνω στους διαδηλωτές.
Στον «αέρα» παρέμεινε μόνο η ιστοσελίδα του CNNi.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Βαρέθηκα, θέλω να πάω φυλακή»: Σοκάρει ο serial killer της Κύπρου
Αυστραλία: Σκυλιά βουτούν στο νερό για να παίξουν με… καρχαρίες
Από πλανητάρχης… παραγωγός τηλεοπτικής σειράς: Μια διαφορετική «αποστολή» για τον Μπαράκ Ομπάμα
Επιστροφή ενοικίου: Πότε πιστώνονται τα χρήματα στους δικαιούχους
06:00
ΑΑΔΕ: Νέα εφαρμογή για τον έλεγχο τιμών στα σούπερ μάρκετ - Πώς θα λειτουργεί
05:00
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πότε έρχεται η επόμενη δόση - Τι ισχύει για τις πληρωμές μέσω IBAN
03:00