Άγιοι Θεόδωροι: Ένταση έξω από τα δικαστήρια από συγγενείς της 73χρονης
Ένταση επικράτησε έξω από τα δικαστήρια Κορίνθου κατά τη μεταφορά των δύο καθ΄ ομολογίαν δραστών για τη δολοφονία της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους.
Οι δύο Ρομά, που προ ημερών είχαν παραδοθεί μόνοι τους στο ΑΤ στα Μέγαρα, οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στον Ανακριτή υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας προκειμένου να απολογηθούν.
Έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου είχαν συγκεντρωθεί συγγενείς της άτυχης 73χρονης, οι οποίοι ξέσπασαν βλέποντας τους δύο άντρες και επιχείρησαν να τους επιτεθούν.
Νωρίτερα, ο σύζυγος της γυναίκας που δολοφονήθηκε, ευχαρίστησε τον αξιωματικό της αστυνομίας καθώς οι δράστες συνελήφθησαν σε σύντομο χρονικό διάστημα, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1.
Σημειώνεται ότι οι δύο Ρομά σκότωσαν την άτυχη γυναίκα πατώντας την με το αυτοκίνητο αφού πρώτα προσπάθησαν να της αρπάξουν τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό.
Στοχευμένη δράση των ΗΠΑ κατά του Χαμενεΐ, προτείνει η Ιρανή νομπελίστρια Ειρήνης Σιρίν Εμπαντί
23:50
Τραμπ: Θα δούμε τι θα γίνει με τη Γροιλανδία - Δεν μπορώ να βασιστώ στη Δανία
23:39
«Μια νέα πολιτική εποχή» ανεκτικότητας ξεκινά στη χώρα, λέει η προσωρινή πρόεδρος της Βενεζουέλας
23:38
ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ: Το Ιράν στο στόχαστρο: Θέμα ωρών η αμερικανική επίθεση - Εγκαταλείπουν την περιοχή οι Δυτικοί
23:26