Τι δεν πρέπει να κάνετε μετά τον μεγάλο σεισμό
Λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής, η Αθήνα ταρακουνήθηκε από ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Περίπου 20 λεπτά μετά το συμβάν δεν υπάρχουν ανησυχίες για τραυματίες ή καταρρεύσεις. Ωστόσο, η προσοχή του κόσμου πρέπει να είναι μεγάλη. Θα πρέπει να αναμένει μετασεισμούς, μετά την αρχική ανησυχία. Ήδη έχουν καταγραφεί έξι μετασεισμοί, μικρότερης έντασης.
Η σύσταση προς το κοινό από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας είναι να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο μόνο για κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Και φυσικά να βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο, έως ότου υποχωρήσει αισθητά η δραστηριότητα.
Εφόσον θέλετε να προσεγγίσετε κάποιον ηλικιωμένο σε ψηλότερο όροφο μην χρησιμοποιήσετε το ασανσέρ αλλά τις σκάλες.
Τι σημαίνει στην πράξη να είσαι ο καλύτερος εργοδότης στην Ελλάδα;
15:31
«Συναγερμός» για την εξαφάνιση 70χρονου στο Ηράκλειο - Δεν επέστρεψε στην οικία του
15:23
Χρυσοχοΐδης: Δεν δικαιολογείται η συνέχιση των αγροτικών μπλόκων - Θα εφαρμοστεί ο νόμος
15:23
Ένα κύμα ψύχους στην ΕΕ εκτόξευσε την τιμή του φυσικού αερίου - Άλμα 20%
15:14