Νοσοκομείο Νίκαιας: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για το θάνατο της νοσοκόμας - Έτσι συνέβη η τραγωδία
Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές των αυτόπτων μαρτύρων, που βρέθηκαν στο Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου έχασε τη ζωή της μία νοσοκόμα, η οποία πήδηξε από παράθυρο για να μην συλληφθεί.
Η γυναίκα -η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες εργαζόταν ως αποκλειστική νοσοκόμα, αλλά παράνομα- συνειδητοποίησε κάποια ότι γίνεται έλεγχος της αστυνομίας.
Θέλοντας να αποφύγει τη σύλληψη, βγήκε στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και πήδηξε στο κενό. Από την πτώση της, η άτυχη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ οδηγήθηκε στα Επείγοντα με πολλαπλά κατάγματα.
Σύμφωνα με τον Alpha, η ίδια είπε στους γιατρούς ότι αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά της και της έδωσαν την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή. Δυστυχώς λίγη ώρα αργότερα εξέπνευσε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε καταγωγή από την Αρμενία και ήταν περίπου 50 χρονών.
Φάμελλος: Η κοινωνία δεν αναζητά καλύτερη προοδευτική αντιπολίτευση, αλλά κυβερνητική προοπτική
18:16
Δίκη Βαλυράκη: «Πιθανό να συνέβη κάτι περισσότερο από λεκτική αντιπαράθεση» ανέφερε μάρτυρας
18:05
Από πολυοργανική ανεπάρκεια ο θάνατος της 13χρονης στη Χαλκίδα
17:57
Ισχυρή έκρηξη στην Ουτρέχτη - Τουλάχιστον ένας τραυματίας (pics&vids)
17:51