Θανατηφόρο τροχαίο στην παλιά Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κατερίνης
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε, στις 1.30 μετά τα μεσάνυχτα, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Κατερίνης, κοντά στον οικισμό Χράνη Πιερίας.
Ένας 26χρονος, υπό συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε με αποτέλεσμα να πέσει σε τάφρο, να εγκλωβιστεί και να τραυματιστεί θανάσιμα. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και απεγκλώβισε τον νεαρό οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κατερίνης, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Αντίθετα, τύχη… βουνό είχε οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου, τα ξημερώματα, στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κινούμενος επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Κατερίνης, στη συμβολή της με την εξωτερική περιφερειακή, ξέφυγε από την πορεία του με συνέπεια να πέσει στις προστατευτικές μπάρες και σε κολόνα φωτισμού, η οποία έπεσε κάθετα στο δρόμο.
Ο οδηγός μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 11.800.000 ευρώ
22:11
Δήμας: Συγκρότηση Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων για την αεροναυτιλία και εγκατάσταση νέων πομποδεκτών
22:06
Να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο για την Πολιτική Προστασία ζητεί το ΚΚΕ
21:57
Ο Πούτιν είπε ότι ο κόσμος γίνεται πιο επικίνδυνος, αλλά σιώπησε για τον Μαδούρο και το Ιράν
21:49