ΚΟΣΜΟΣ

Μεθυσμένος οδηγός χτυπάει ποδηλάτη και τον εγκαταλείπει τραυματισμένο - «Είναι τρελό!»

Newsroom

Βίντεο από κάμερα GoPro καταγράφει τη στιγμή που ένας ασυνείδητος οδηγός τρακάρει δύο ποδηλάτες, τους ρίχνει κάτω και μάλιστα περνάει από πάνω από τον έναν με το βαρύ όχημά του, αφήνοντάς τον χωρίς τις αισθήσεις του στο κράσπεδο.

Το απίστευτο και σκληρό βίντεο δείχνει τον Τομ Γκέπερτ και την Ντέμπορα Τζο Ιντς να ποδηλατούν ανυποψίαστοι, όταν ξαφνικά ένα λευκό τζιπ πέφτει πάνω τους.

Χάνουν την ισοσρροπία τους, πέφτουν στο οδόστρωμα, ενώ ο ένας εκ των δύο, ο 69χρονος Τομ Γκέπερτ καταλήγει κάτω από τις ρόδες του οχήματος που περνάει από πάνω του και τον εγκαταλείπει.

Στο μοιραίο όχημα βρέθηκαν οκτώ μπουκάλια μπύρας με τον οδηγό να ισχυρίζεται ότι είχε καταναλώσει «ένα-δύο μπουκάλια», αλλά απέτυχε στο αλκοτέστ και τα ποσοστά άλκοόλ στο αίμα του ήταν διπλάσια του επιτρεπτού ορίου. Ο οδηγός κρατείται και αντιμετωπίζει ποινικές κατηγορίες για το περιστατικό.

Ευτυχώς, οι δύο ποδηλάτες είναι καλά στην υγεία τους, με τον Γκέπερτ να σώζεται σαν από θαύμα. «Υποθέτω ότι το ποδήλατο σήκωσε το αυτοκίνητο έτσι ώστε τη στιγμή που κύλησε πάνω από τους μηρούς μου, ήταν ήδη σηκωμένο σε ύψος που δεν συνέθλιψε τους μηρούς μου», λέει στην κάμερα του CBS.

«Κάνω 4.000 μίλια το χρόνο εδώ και 20 χρόνια και δεν είχα ποτέ αλληλεπίδραση με αυτοκίνητο πριν. Και οι περισσότεροι άνθρωποι δεν κάνουν τέτοια τρελά πράγματα. Να σε τρακάρουν από πίσω όταν πηγαίνεις 20 μίλια την ώρα. Είναι απλά τρελό», λέει γεμάτος αγανάκτιση και προσθέτει: «Θέλεις απλώς να ουρλιάξεις: “Μα πώς είναι δυνατόν να μην μας είδες; Είμαστε ακριβώς εκεί!”».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης