Ιταλία: Σεισμός 4,2 Ρίχτερ κοντά στο Αματρίτσε

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,2 βαθμών έπληξε νωρίς το πρωί την κεντρική Ιταλία, χωρίς ωστόσο να προκαλέσει θύματα ή ζημιές, όπως ανακοίνωσε η υπηρεσία πολιτικής προστασίας.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 4:13, (τοπική ώρα) και το επίκεντρό του εντοπίστηκε σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από την κοινότητα Καμποτόστο, στην επαρχία της Λ' Άκουιλα και σε απόσταση 8 χιλιομέτρων από το Αματρίτσε. Προερχόταν από εστιακό βάθος 14 χιλιομέτρων, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Εθνικό Ινστιτούτο Ηφαιστειολογίας.
Σημειώνεται πως στις 24 Αυγούστου, πέρσι, το Αματρίτσε συγκλονίστηκε από μια δόνηση μεγέθους 6,2 βαθμών που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν σχεδόν 300 άνθρωποι και να ισοπεδωθούν πολλά γειτονικά χωριά.

ΕΛΛΑΔΑ
Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος ανοιχτά των Χανίων Κρήτης (pic&vid)
15:33
ΧΡΗΜΑ
«Ανάσα» για τις επιχειρήσεις - Νέες ημερομηνίες για την ψηφιακή έκδοση δελτίων αποστολής
15:32
ΕΛΛΑΔΑ
Κλείνει το «παράθυρο» για παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας για τα ομόφυλα ζευγάρια ο Φλωρίδης
15:30
ΚΟΣΜΟΣ
Σεισμός Μιανμάρ: Μια γυναίκα ανασύρθηκε ζωντανή μετά από 91 ώρες κάτω από τα ερείπια
15:24
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ