Επίθεση σε τουριστικό θέρετρο στο Μάλι
Επίθεση σημειώθηκε σε τουριστική εγκατάσταση στο Μπαμακό, πρωτεύουσα του Μάλι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου.
Κάτοικοι της περιοχής όπου βρίσκεται η τουριστική εγκατάσταση, στην οποία συχνάζουν δυτικοί τουρίστες, δήλωσαν στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι άκουσαν πυροβολισμούς και ότι δυνάμεις του στρατού του Μάλι και της γαλλικής δύναμης Barkhane κατευθύνονται προς το σημείο. Καπνός υψώνεται από την εγκατάσταση.
Όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Ασφαλείας του Μάλι, δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ενώ διευκρίνισε ότι ο ένας είναι Γάλλος. Ο ίδιος τόνισε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας έχουν διασώσει 32 τουρίστες, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Από την πλευρά της, η Γαλλική Προεδρία ανακοίνωσε το θάνατο ενός γάλλου στρατιώτη κατά την επίθεση.
Προειδοποίηση Αραβικών κρατών προς τις ΗΠΑ: Κίνδυνος αποσταθεροποίησης η επίθεση στο Ιράν
15:23
Πορεία και συγκέντρωση των οδηγών ταξί στο κέντρο της Αθήνας (pics&vids)
15:20
Αίσιο τέλος για τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτήριο στο κέντρο της Αθήνας (vid)
15:08
Νέα δεδομένα στις αγγελίες εργασίας - Από πότε θα αναγράφεται ο μισθός
15:01