Ερντογάν: Θα ανταποδώσουμε πολιτικά τα εντάλματα σύλληψης των ΗΠΑ

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε πως θα ανταποδώσει πολιτικά τα εντάλματα σύλληψης που εξέδωσαν οι αμερικανικές αρχές σε βάρος στελεχών της ομάδας ασφαλείας του. Την είδηση μετέδωσε το CNN Turk, χωρίς άλλες λεπτομέρειες.
Εντούτοις, η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Daily Sabah ανέφερε ότι ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε: «Θα κάνουμε τα πάντα, πολιτικά, διπλωματικά για να επιλύσουμε».
Νωρίτερα την Πέμπτη εισαγγελικές αρχές της Ουάσιγκτον εξέδωσαν 12 εντάλματα σύλληψης σε βάρος σωματοφυλάκων και μελών της αστυνομικής φρουράς του Ερντογάν, καθώς κρίθηκαν ύποπτοι ότι επιτέθηκαν σε διαδηλωτές μιας ειρηνικής πορείας που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της επίσκεψης του Τούρκου προέδρου στην αμερικανική πρωτεύουσα στις 16 Μαΐου.

ΑΑΔΕ: Τα επιδόματα και βοηθήματα που επικαιροποιούνται στον κατάλογο της
03:00
Τα τρία στοιχήματα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για το Εθνικό Κτηματολόγιο
02:00
Πόσες αιτήσεις έχουν προεγκριθεί για το Πρόγραμμα «Σπίτι μου ΙΙ»
01:00
Οι συμβουλές του ΕΟΔΥ για το πασχαλινό τραπέζι - Τι πρέπει να προσέξουμε με αυγά και κρέας
00:30