Χάος στην Βενεζουέλα - Τον πυρπόλησαν γιατί έκλεψε - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ
Χάος επικρατεί στο Καράκας τις τελευταίες 50 ημέρες. Περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι διαδήλωσαν το Σάββατο σε ολόκληρη τη Βενεζουέλα, απαιτώντας την παραίτηση του προέδρου Νικολάς Μαδούρο και την διεξαγωγή γενικών εκλογών, κατά την 50η μέρα κινητοποιήσεων και των χειρότερων αναταραχών που βιώνει η χώρα μετά την εκλογή Μαδούρο το 2013.
Στο Καράκας καθημερινά, χιλιάδες άνθρωποι δίνουν μάχη σώμα με σώμα με τις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες προσπαθούν να τους απωθήσουν προχωρώντας σε χρήση δακρυγόνων και χημικών.
Ο κόσμος είναι εξαγριωμένος και πολλές φορές προβαίνουν σε ακραίες ενέργειες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, ένας άνδρας κατηγορήθηκε πως κατά την διάρκεια της διαδήλωσης εναντίον του Μαδούρο, έκλεψε, με αποτέλεσμα οι διαδηλωτές να πάρουν τον Νόμο στα... χέρια τους και να τον πυρπολήσουν.
Δείτε τις φρικτές εικόνες με τον άνδρα να φλέγεται.

(REUTERS/Marco Bello)

REUTERS/Marco Bello

(REUTERS/Marco Bello)

(REUTERS/Marco Bello)
Απειλές των ΗΠΑ στην Κούβα να μην εμποδίσει ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες από τον τυφώνα Μελίσα
22:50
Η συγγνώμη Κυρανάκη σε Πέρκα για το «...μην τσιρίζεις, η Βουλή δεν είναι η κουζίνα σου»
22:42
Αγρότες: «Κλείδωσε» η συνάντηση με Μητσοτάκη - Η σύνθεση και ο βασικός όρος της κυβέρνησης
22:33
Μπάγερν - Παναθηναϊκός AKTOR 85-78: «Λύγισαν» οι πράσινοι στο Μόναχο
22:24