ΗΠΑ: Ζήτησε τελικά συγγνώμη ο διευθύνων σύμβουλος της United Airlines
Ο διευθύνων σύμβουλος της United Airlines Όσκαρ Μουνιόθ εξέδωσε ανακοίνωση ζητώντας συγγνώμη για τον τρόπο που στελέχη της υπηρεσίας ασφαλείας της αεροπορικής εταιρείας αντιμετώπισαν έναν επιβάτη της, σέρνοντάς τον κυριολεκτικά από το αεροσκάφος μιας υπεράριθμης πτήσης.
«Θέλω να γνωρίζεται ότι αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη και θα εργαστούμε για να το διορθώσουμε», υπογράμμισε στην ανακοίνωση ο Μουνιόθ, αλλάζοντας την απόφαση του να μην ζητήσει νωρίτερα απευθείας συγγνώμη για το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι ο επιβάτης «αψήφησε» τις υπηρεσίες ασφαλείας.
Βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και προκάλεσαν κατακραυγή, δείχνουν έναν άνδρα να φωνάζει ενώ τα στελέχη της υπηρεσίας ασφαλείας τον σέρνουν από τη θέση του στην πτήση 3411 της United πριν το αεροσκάφος αναχωρήσει για την πτήση Σικάγο-Λούισβιλ στο Κεντάκι, την Κυριακή.
Διεθνής ανησυχία για το Ιράν: Σε εξέλιξη σχέδια για απομάκρυνση ξένων πολιτών - Τι εξετάζει ο Τραμπ
09:45
Ντοκιμαντέρ του BBC φέρνει στο φως άγνωστες συνομιλίες του Λ.Σ. Λόουρι
09:44
Στινγκ και The Police: Πληρωμή-μαμούθ στην σύγκρουση για τα δικαιώματα streaming
09:38
Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας - Οι βασικοί άξονες
09:36