ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Γιονγκ Ουν: Ξόδεψε τεράστιο ποσό για γυναικεία εσώρουχα

REUTERS/Damir Sagolj

Ο ανώτατος ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, ξόδεψε 2.7 εκατομμύρια δολάρια σε προκλητικά γυναικεία εσώρουχα ώστε να διασκεδάσουν τον ίδιο και τους φίλους του, οι γυναίκες που έχει προσλάβει για την ευχαρίστησή τους. 

Ο δικτάτορας, παρήγγειλε ζαρτιέρες και κορσέδες για την ομάδα γυναικών που επιθυμεί να τον ευχαριστήσουν, η οποία αποτελείται από νεαρά κορίτσια (ανάμεσά τους και 13χρονες). Αυτό που εκπλήσσει περισσότερο, είναι πως οι κοπέλες πέρασαν από ιατρικά τεστ ώστε να εξακριβωθεί πως είναι παρθένες, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η dailymail.

Τα υπέργοκα ποσά αποκαλύφθηκαν από την “Trade Map” και αφορούν αγορές σαμπάνιας, αλόγων και προϊόντων μακιγιάζ, την ίδια ώρα που οι πολίτες του Κιμ Γιονγκ Ουν παλεύουν για την επιβίωσή τους.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, έχει ξοδέψει ξανά μεγάλα ποσά χωρίς ουσιαστικό λόγο: Έδωσε 33 εκατομμύρια δολάρια για τη δημιουργία αγαλμάτων του εαυτού του, του πατέρα του και του παππού του και 5,5 εκατομμύρια για εισαγωγές προϊόντων.

Μεταξύ των αγαθών που έχει παραγγείλει κατά καιρούς είναι: ακριβές σαμπάνιες, γερμανικές μπύρες, κρασί, αρώματα, καλλυντικά και αποσμητικά, καθώς επίσης άλογα από τη Ρωσία, καλάμια ψαρέματος από την Κίνα, εισαγόμενα τυριά και ρολόγια.

Το περίεργο είναι πως ανάμεσα στις αγορές του, ήταν ομπρέλες αξίας 1.65 εκατομμυρίων δολαρίων, πιπέρι (8.03εκ. δολάρια) και εξοπλισμός γυμναστηρίου (2.34 εκ. δολάρια).

Εν αντιθέσει με το λαό του, ο Κιμ Γιονγκ Ουν φαίνεται να ζει μία πολυτελέστατη ζωή και μετά την αγορά εσωρούχων δικαίως του δόθηκε το παρατσούκλι Κιμ Θονγκ (Thong) Ουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης