ΚΟΣΜΟΣ

Παιδική ζωγραφιά βοήθησε να εντοπιστεί ασυνείδητος οδηγός

Facebook

Υπάρχουν εξειδικευμένες μονάδες στην αστυνομία για την εξιχνίαση. Χρησιμοποιούν τις πιο εξελιγμένες μεθόδους και τις περισσότερες φορές καταφέρνουν να βρουν τους δράστες και να τους φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης..

 

Στην περίπτωσή αυτή όμως ένα χαρτί και ορισμένα χρωματιστά μολύβια στάθηκαν αρκετά ώστε να οδηγήσουν τη γερμανική αστυνομία να βρει τη λύση σε ένα τροχαίο ατύχημα.

Δυο αγοράκια από τη πόλη Oer-Erkenschwick στη βορειοδυτική Γερμανία ζωγράφισαν ένα χάρτη ο οποίος κατέγραφε όσα είδαν ενώ επέστρεφαν σπίτι τους από το σχολείο.

Στο χάρτη, τα δύο αγόρια ηλικίας 8 και 9 ετών, έχουν ζωγραφίσει το το σημείο στο οποίο βρισκόταν ο ασυνείδητος οδηγός, το σταθμευμένο όχημα που χτύπησε.

Με τα μικρά βελάκια που ζωγράφισαν έδειξαν με ακρίβεια στις αρχές πώς ο οδηγός έστριψε και χτύπησε το αυτοκίνητο, μετά έκανε όπισθεν και αφού σταμάτησε για λίγο για να δει τη ζημιά που είχε προκαλέσει στη συνέχεια πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε.

«Μέσω της λεπτομερούς περιγραφής των παιδιών ο οδηγός θα εντοπιστεί γρήγορα», ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία.

«Για να είμαι ειλικρινής τα σκίτσα των συναδέλφων μου δεν αποδεικνύονται τόσο βοηθητικά όσο αυτό των μικρών αγοριών» δήλωσε στη Bild, εκπρόσωπος της αστυνομίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης