ΚΟΣΜΟΣ

Τα θέματα που θα θέσει η Τερέζα Μέι στον νέο πλανητάρχη

Jeff Overs/Handout via REUTERS

Για την ατζέντα της συνάντησης της με τον αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ μίλησε η πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας, Τερέζα Μέι, τονίζοντας μάλιστα πως αν ο νέος πλανητάρχης πει κάτι «απαράδεκτο» δεν θα φοβηθεί να του εκφράσει την ενόχληση της.

Η συνάντηση των δύο πλευρών θα γίνει στην Ουάσινγκτον την Παρασκευή και η Μέι τόνισε ότι θα χρησιμοποιήσει αυτήν την ευκαιρία για να συζητήσει τη μελλοντική εμπορική σχέση μεταξύ Βρετανίας και ΗΠΑ, καθώς επίσης και θέματα που αφορούν στο ΝΑΤΟ και την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

«Έχω ήδη πει ότι ορισμένα από τα σχόλια που έχει κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ αναφορικά με τις γυναίκες είναι απαράδεκτα, για ορισμένα από αυτά και ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη» είπε η Μέι στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC.

«Όταν θα βρεθώ μαζί του, νομίζω ότι η σημαντικότερη δήλωση που θα γίνει για τον ρόλο των γυναικών θα είναι το γεγονός ότι θα βρίσκομαι εκεί ως γυναίκα πρωθυπουργός... Όποτε υπάρχει κάτι που θεωρώ απαράδεκτο, δεν θα φοβηθώ να το πω στον Ντόναλντ Τραμπ», υπογράμμισε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης