Το εστιατόριο που έχει σεφ αποκλειστικά γιαγιάδες (pics&Vid)
Υπάρχει κάποιος που δεν τρώει το μαγειρευτό φαγητό της γιαγιάς του; Ελάχιστοι. Πολλά από τα πιάτα των γιαγιάδων μας δε συγκρίνονται ακόμα και με τα πιάτα των καλύτερων σεφ.
Ο ιδιοκτήτης του Enoteca Maria, Jody Scaravella στο Staten Island έχει προσλάβει αποκλειστικά και μόνο γιαγιάδες για την κουζίνα του εστιατορίου του.
«Κάθε μέρα υπάρχουν στην κουζίνα δυο γιαγιάδες. Η μια είναι Ιταλίδα. Η δεύτερη από κάποια άλλη χώρα», δήλωσε ο Scaravella.
Αυτές είναι από τον Ισημερινό, την Αλγερία, την Τσεχική Δημοκρατία και τη Συρία. Αυτό που είναι μαγικό είναι ότι οι περισσότεροι πελάτες επιστρέφουν επισημαίνει ο ιδιοκτήτης.