ΚΟΣΜΟΣ

Εκατομμυριούχος στραγγάλισε συνοδό πολυτελείας που τον εκβίαζε με φωτογραφίες

Wales news

Την δολοφονία της 25χρονης συνοδού πολυτελείας Georgina Symonds ομολόγησε στο δικαστήριο ο 54χρονος εκατομμυριούχος Peter Morgan.

 

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο 54χρονος κατά τη διάρκεια της δίκης η νεαρή συνοδός με την οποία διατηρούσε δεσμό σκόπευε να τον εκβιάσει με τολμηρές φωτογραφίες που είχαν τραβήξει μαζί για να τον «ξετινάξει» οικονομικά.

Ο 54χρονος ομολόγησε ότι στραγγάλισε τη πρώην χορεύτρια μέσα στο μπανγκαλόου που της είχε παραχωρήσει για να ζει στο Νιούπορτ, ωστόσο αρνείται την κατηγορία του φόνου ζητώντας να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της μειωμένη υπευθυνότητας, καθώς - όπως ισχυρίζεται - πάσχει από σύνδρομο Άσπεργκερ.

Ο Morgan περιέγραψε στο δικαστήριο πώς πληροφορήθηκε για το σχέδιο της 25χρονης να τον «ξετινάξει οικονομικά», ακούγοντας μέσω κοριού που είχε εγκαταστήσει στο μπανγκαλόου της μια συνομιλία της νεαρής με τον εραστή της.

(Πηγη: Wales News)

«Παραδέχτηκε ότι μου είπε ψέματα πως η πρόνοια θα της έπαιρνε το παιδί για να μου αποσπάσει περισσότερα χρήματα», κατέθεσε στο δικαστήριο ο 54χρονος, προσθέτοντας ότι στη συνέχεια η νεαρή περηφανευόταν στον εραστή της για όλα τα πράγματα που θα της αγόραζε το «θύμα» της, όπως ένα πιάνο, ένα άλογο, ένα δαχτυλίδι και ένα αμάξι.

Η Symonds είχε στην κατοχή της φωτογραφίες από ερωτικές συνευρέσεις του 54χρονου με την ίδια και με μια άλλη κοπέλα. Ορισμένες από τις συνευρέσεις τους είχαν λάβει χώρα στο σπίτι του παντρεμένου άνδρα και πατέρα δύο παιδιών. Το επίμαχο υλικό μάλιστα περιλάμβανε και φωτογραφίες όπου ο Morgan φορούσε ρούχα της γυναίκας του, ενώ ερωτοτροπούσε με τις δύο κοπέλες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης