ΚΟΣΜΟΣ

H Μις Γαλλία εξαγριώνει τους φοιτητές της ιατρικής σχολής

H Μις Γαλλία εξαγριώνει τους φοιτητές της ιατρικής σχολής
Instagram

Για ευνοιοκρατία κατηγορούν την 23χρονη Marine Lorphelin φοιτητές της Ιατρικής σχολής μετά από την «προκλητική» φωτογραφία που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram. Σε αυτήν φαίνεται να απολαμβάνει την πρακτική της στο πέμπτο έτος της Ιατρικής. Και πώς να μην το κάνει άλλωστε, αφού αυτή γίνεται σε πανεπιστήμιο της Νέας Καληδονίας.

 

Η νεαρή καλλονή η οποία είχε αναδείχθηκε Μις Γαλλία το 2013 ,εκτός από μοντέλο είναι και φοιτήτρια στο πέμπτο έτος της Ιατρικής σχολής. Στο πλαίσιο της πρακτικής της βρίσκεται μέσα στο καταχείμωνο στην καλοκαιρινή Νέα Καληδονία όπου απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα.

Στην επίμαχη φωτογραφία την βλέπουμε να φορά το μαγιό της με φόντο μια «παραδεισένια» πισίνα.

https://www.instagram.com/p/p

«Ποιο είναι το μυστικό για να κάνεις τόσα παράλληλα τόσα πολλά πράγματα;», ρώτησε μια συμφοιτήτριά της στο πέμπτο έτος.

Οι περισσότεροι την κατηγόρησαν για ευνοιοκρατία καθώς δε συνηθίζεται φοιτητές της ιατρικής σχολής να κάνουν πρακτική άσκηση στη Νέα Καληδονία μέσα στο χειμώνα.

Η 23χρονη απάντησε στις επικρίσεις: «Αυτό δεν είναι προνόμιο, είχα στείλει ένα φάκελο για μια μελλοντική πρακτική εδώ. Και ναι υπάρχουν και άλλοι φοιτητές που πάνε στα νησιά ή στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του έτους ή ακόμα και το καλοκαίρι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ