Tόλμησε και βγήκε χωρίς χιτζάμπ στη Σ. Αραβία - Φανατικοί ζητούν το κεφάλι της

Απειλές για τη ζωή της δέχεται μια νεαρή γυναίκα από τη Σαουδική Αραβία που τόλμησε να βγει δημοσίως στους δρόμους της πρωτεύουσας,Ριάντ, ακάλυπτη, δηλαδή δίχως να φορά χιτζάμπ και ανάρτησε τη φωτογραφία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η φωτογραφία φέρετε πρώτα να δημοσιεύτηκε στο προφίλ της Malak Al Shehri χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε εάν αυτό είναι το πραγματικό όνομα της γυναίκας που τόλμησε το αδιανόητο στο θεοκρατικό βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας.
Λίγο μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας το προφίλ απενεργοποιήθηκε εξαιτίας των απειλών που δέχθηκε η νεαρή γυναίκα.
Ένας Σαουδάραβας σε έξαλλη κατάσταση έγραψε στο Twitter: «Σκοτώστε την και πετάξτε το πτώμα της στα σκυλιά». Υπήρξαν όμως και άλλοι χρήστες του διαδικτύου που έκαναν retweet τη φωτογραφία υποστηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την απόφασή της.
Η Σαουδική Αραβία απαγορεύει στις γυναίκες να οδηγούν, να κυκλοφορούν χωρίς χιτζάμπ και τις κρατά «δεμένες» με τους κανόνες του θρησκευτικού νόμου της Σαρία.

Θάνατος 47χρονης ναυτικού στην Πάτρα: Την Τρίτη η απολογία των τεσσάρων συλληφθέντων
10:24
O Stoxx μελετά το ενδεχόμενο αναβάθμισης του Χρηματιστηρίου Αθηνών σε καθεστώς «Ανεπτυγμένης» αγοράς
10:13
Πάτρα: Αποσωληνώθηκε ο 3χρονος που υπέστη έγκαυμα στον πνεύμονα σε φωτιά στην Κεφαλονιά
10:02
Οι ανοιξιάτικες εξελίξεις που αλλάζουν τα δεδομένα στην τηλεπικοινωνιακή αγορά
09:51