ΚΟΣΜΟΣ

Η χειρότερη μέρα της ζωής του: Κάηκε η Ferrari του και τον λήστεψαν μέσα σε λίγα λεπτά (pics & vid)

@OceaniaProductions

Μια από τις χειρότερες μέρες της ζωής του– ίσως και την χειρότερη – έζησε ο Ταν Σουκλά το περασμένο Σάββατο, καθώς όχι απλά του έκλεψαν τον υπολογιστή και τα λεφτά, αλλά είδε την πανάκριβη Ferrari του να τυλίγεται στις φλόγες. Και όλα αυτά εντός λίγων λεπτών.

Ο κύριος Σουκλά σταμάτησε για να τραβήξει χρήματα από ATM σε προάστιο του Σίδνεϋ της Αυστραλίας, όταν το αμάξι του τυλίχθηκε στις φλόγες, χωρίς προφανή λόγο.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο ίδιος αποκαλύπτει πως τα χρήματα και το λάπτοπ του εκλάπησαν από άγνωστο.

«Εγώ απλά άφησα το αμάξι μου στο παρκινγκ και βγήκα για να βγάλω λεφτά από το ATM, όταν κάποιος φώναξε ‘φωτιά’», περιγράφει.

«Ένας κύριος που με βοηθούσε μου πήρε το λάπτοπ και μετά κάποιος μου πήρε τα λεφτά και την κάρτα».

Οι εικόνες από την περιοχή δείχνουν τις φλόγες να τυλίγουν το πολυτελές όχημα και καπνούς να βγαίνουν από το πλάι.

Στο βίντεο ο ιδιοκτήτης φαίνεται να κρατά έναν πυροσβεστήρα πριν ένας άλλος προσπαθήσει να σβήσει τις φλόγες. Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν το δεύτερο πρόσωπο είναι το άτομο που έκλεψε τον υπολογιστή του κ. Σουκλά.

Ο Χασάν Αλί, υπάλληλος σε επιχείρηση της περιοχής έδωσε την δική του μαρτυρία για το περιστατικό.

Λέει πως είδε την ληστεία του λάπτοπ που οδήγησε σε καυγά μεταξύ του ληστή – ο οποίος επιχειρούσε να το σκάσει – και ενός πυροσβέστη που ήθελε να τον σταματήσει.

«Χτύπησε έναν από τους πυροσβέστες γιατί ήθελε να τον σταματήσει από το να πάρει το λάπτοπ», λέει ο Άλι και συνεχίζει: «Καημένος, απέκτησε και μαυρισμένο μάτι».

Κατά την διάρκεια της διαφυγής του ο ληστής τράκαρε μερικά αυτοκίνητα, ακόμη και το όχημα της πυροσβεστικής.

Το φλεγόμενο αυτοκίνητο του κ. Σουκλά ήταν ευτυχώς για τον ίδιο ασφαλισμένο και από τότε έχει απομακρυνθεί από την περιοχή.

Οι καταστροφές από την φωτιά είναι εκτεταμένες και η πινακίδα του «SEXYF 1» μένει καμένη και σκονισμένη. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και κάνει λόγο για ύποπτη φωτιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης