ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Οι Αμερικανοί ψηφίζουν κι ο Ομπάμα παίζει μπάσκετ (vid)

REUTERS / CARLOS BARRIA

Την ώρα που οι Αμερικανοί στήνονται στις ουρές για να τιμήσουν με την ψήφο τους έναν από τους δύο υποψηφίους και οι Χίλαρι Κλίντον και Χίλαρι Κλίντον ζουν με το άγχος του αποτελέσματος των εκλογών 2016, ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ ψυχαγωγείται παίζοντας μπάσκετ... Καλά διαβάσατε, ο Μπαράκ Ομπάμα το έχει ρίξει στα μπασίματα, τα σκριν και τα τρίποντα και δεν το κάνει από ασέβεια προς τη διαδικασία.

Πρόκειται για ένα τελετουργικό που ο Ομπάμα ακολουθούσε κατά το παρελθόν και το οποίο αποφάσισε να τιμήσει. Το 2008, όπως και το 2012, είχε παίξει μπάσκετ την ημέρα των εκλογών, στο Σικάγο, για να διασκεδάσει την αγωνία του.

Σήμερα, επέλεξε τη στρατιωτική βάση Φορτ ΜακΝερ, στην Ουάσινγκτον, όπου το 2010 είχε τραυματιστεί στα χείλη. Όπως γράφει το ΑΠΕ, αυτός ο μικροτραυματισμός τον είχε οδηγήσει στην απόφαση να αραιώσει τις φορές που επέλεγε το μπάσκετ και να στραφεί στο πιο... αριστοκρατικό και λιγότερο επικίνδυνο, γκολφ.

Ο Ομπάμα είχε ακολουθήσει το ίδιο τελετουργικό κατά τη διάρκεια της προκριματικής διαδικασίας για το χρίσμα που τον είχε φέρει αντιμέτωπο με τη Χίλαρι Κλίντον.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να θαυμάσετε τον Ομπάμα να παίζει μπάσκετ πριν γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ. Θα διαπιστώσετε ότι είναι από αξιοπρεπής ως αρκετά καλός...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης