ΚΟΣΜΟΣ

Το παλάτι επιβεβαιώνει: Ζευγάρι ο πρίγκιπας Χάρι με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ

Το παλάτι επιβεβαιώνει: Ζευγάρι ο πρίγκιπας Χάρι με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ
REUTERS/Frank Augstein/Pool

Μετά από φήμες, σενάρια και μια βασανιστική εβδομάδα δημοσιευμάτων, το παλάτι του Κένσιγκτον, με επίσημη ανακοίνωσή του, επιβεβαίωσε την σχέση του πρίγκιπα Χάρι με την Καναδή ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ.

Η μακροσκελής ανακοίνωση του παλατιού, ψέγει τα μέσα για την στάση που κράτησαν, το ανελέητο κυνηγητό που επιφύλαξαν στη γνωστή από τον ρόλο της στο αμερικάνικο «Suits» Μαρκλ και ζητά να σταματήσουν αμέσως όλες οι «επικίνδυνες» τακτικές και τα δημοσιεύματα.

Η κ. Μαρκλ έχει γίνει «αντικείμενο βίας και παρενόχλησης, συμπεριλαμβανομένων εξάρσεων ρατσιστικής και σεξιστικής βίας από troll», αναφέρει η ανακοίνωση.

2016 11 08T104118Z 1034460649 LR1ECB80TOKGU RTRMADP 3 BRITAIN ROYALS HARRY

(REUTERS/Andrew Kelly)

Ο πρίγκιπας Χάρι «σπάνια έχει αναλάβει δράση σχετικά με δημοσιεύματα ή επίπλαστες ιστορίες που γράφονται για αυτόν και έχει δουλέψει σκληρά για να αναπτύξει μια επαγγελματική σχέση με τα μίντια, βασισμένη στη δουλειά του και τα θέματα που τον αφορούν», λέει το παλάτι.

Όμως τα πράγματα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι διαφορετικά καθώς όπως επισημαίνει: «την περασμένη εβδομάδα είδε την λεπτή αυτή γραμμή να παραβιάζεται. Η κοπέλα του, Μέγκαν Μαρκλ, έχει γίνει θύμα».

«Ο πρίγκιπας Χάρι είναι ανήσυχος για την ασφάλεια της κυρίας Μαρκλ και είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος που δεν μπόρεσε να την προστατεύσει». « Δεν είναι δίκαιο για την κυρία Μαρκλ να βρίσκεται αντιμέτωπη με τέτοια καταιγίδα μόνο εντός μερικών μηνών σχέσης μαζί του».

«Γνωρίζει (ο πρίγκιπας) πως είναι παράξενο να δίνεται μια τέτοια ανακοίνωση, αλλά ελπίζει ότι δίκαιοι άνθρωποι θα καταλάβουν πως έπραξε το πρέπον».

Παράλληλα το παλάτι κάνει λόγο για μια σχέση με πολύ καλή προοπτική που μπορεί να διαρκέσει σε βάθος χρόνου. Από πλευρά της η ηθοποιός δεν έχει κάνει κάποια δήλωση επί του θέματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ