ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Ψάρι-μέντιουμ από την Ινδία προέβλεψε νίκη του Τραμπ (vid)

YOUTUBE

Τις προβλέψεις του Κινέζου πίθηκου περί επικράτησης του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές ΗΠΑ 2016 δεν τις συμμερίζονται μόνο οι υποστηρικτές του αλλά ακόμα ένα μέντιουμ και συγκεκριμένα ένα ψάρι από την Ινδία...

Τρεις φορές ζητήθηκε από τον Τσανάκια τον 2ο, της οικογένειας των Flowerhorn και γαλήνιο ένοικο ενός ενυδρίου, στο Τσενάι της νότιας Ινδίας, να επιλέξει ανάμεσα σε τρεις μικρές βάρκες με τροφή που καθεμιά τους έφερε τη φωτογραφία ενός εκ των δύο υποψηφίων για τον Λευκό Οίκο.

Όπως αναφέρεται στο Αθηναϊκό Πρακτορείο και τις τρεις φορές, το πολύχρωμο ψάρι επέλεξε τον Ντόναλντ Τραμπ, αντί της Χίλαρι Κλίντον που φέρεται να είναι το φαβορί βάσει των δημοσκοπήσεων.

Μετά τον Πολ το Χταπόδι, που είχε καταφέρει να προβλέψει τα αποτελέσματα οκτώ διαδοχικών αγώνων του ποδοσφαιρικού Μουντιάλ 2010, ζώα που υποτίθεται πως έχουν το χάρισμα να προβλέπουν ερωτώνται τακτικά στις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις ή τις εκλογές. Με μεγαλύτερη ή μικρότερη επιτυχία.

Ο προκάτοχος του Τσανάκια του 2ου είχε γίνει διάσημος προβλέποντας με ακρίβεια τα αποτελέσματα αγώνων ποδοσφαίρου και κρίκετ, υποστήριξαν οι ιδιοκτήτες του, μια μκο του Τσενάι.

Η «προφητεία» του Τσανάκια του 2ου συμβαδίζει εξάλλου με εκείνη που είχε κάνει το σαββατοκύριακο ο κινέζος γείτονάς του, ο πίθηκος Γκέντα.

Όταν του παρουσίασαν τις φιγούρες του Ντόναλντ Τραμπ και της Χίλαρι Κλίντον σε φυσικό μέγεθος στο πάρκο αναψυχής στο οποίο ζει, ο Γκέντα, «κατόπιν ωρίμου σκέψεως», πήγε και φίλησε στο στόμα τον ρεπουμπλικανό υποψήφιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης