ΚΟΣΜΟΣ

Σκότωσε την αγαπημένη του, όταν αρνήθηκε να τον παντρευτεί (pics)

Σκότωσε την αγαπημένη του, όταν αρνήθηκε να τον παντρευτεί (pics)
Facebook/ Wendy Sabatini

«Τα έκανα μαντάρα, νομίζω πως σκότωσα τη Γουέντι». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Τζέισον Ίτον, λίγη ώρα μετά την δολοφονία της αγαπημένης του, όταν εκείνη αρνήθηκε να τον παντρευτεί.

Ο δράστης την πυροβόλησε, άφησε το όπλο στο δωμάτιο της και αμέσως έφυγε για το σπίτι μιας άλλης γυναίκας. Εκεί ομολόγησε για πρώτη φορά την φριχτή του πράξη. Στη συνέχεια πήγε στην αστυνομία, ζήτησε τον υπεύθυνο και ομολόγησε τη δολοφονία.

Οι αρχές έτρεξαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας, όπου συνάντησαν τον γιό της, ο οποίος γυρνούσε από επαγγελματική υποχρέωση και αγνοούσε τι είχε συμβεί στη μητέρα του.

«Αστυνομικοί έψαξαν το σπίτι και βρήκαν την Σαμπατίνι νεκρή από πυροβολισμό στο κεφάλι σε ένα δωμάτιο του πάνω ορόφου». «Το όπλο βρέθηκε μέσα στο δωμάτιο και κατασχέθηκε».

Ο δολοφόνος της 44χρονης διαζευγμένης μητέρας τέθηκε υπό κράτηση και η έρευνα για την υπόθεση, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, είναι υπό πλήρη εξέλιξη.

«Η έρευνα από τον αστυνομικό τμήμα του Γκρίνσμπεργκ είναι σε εξέλιξη», είπε ο εισαγγελέας Νέιθαν Χάρτερ σε δήλωση του στο Greensburg Daily News. «Κάθε ένας που διώκεται για κάποιο έγκλημα είναι αθώος μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο. Η υπηρεσία μας δεν έχει κανένα παραπάνω σχόλιο σε αυτή την εκκρεμή υπόθεση», ολοκλήρωσε.

SABBATINI1

(Facebook/ Wendy Sabatini)

Μιλώντας για την στιγμή της επίθεσης, όπως γράφει η έκθεση των αρχών «ο Ίτον νωρίς το απόγευμα μιλούσε με τη Γουέντι στο πάνω δωμάτιο και την πλησίασε με ένα δαχτυλίδι αρραβώνων με την πρόθεση να ζητήσει το χέρι της. Η Σαμπατίνι αρνήθηκε πριν καν την ρωτήσει. Ο Ίτον τότε πήρε το όπλο από το ντουλαπάκι και κινήθηκε πίσω από τη Σαμπατίνι, που καθόταν στην απέναντι πλευρά του κρεβατιού. Ο Ίτον είπε πως το όπλο εκπυρσοκρότησε, χτυπώντας τη Σαμπατίνι στο κεφάλι».

Ο γιός της Σαμπατίνι, Λέικ, μίλησε στο Fox μετά τους πυροβολισμούς, λέγοντας πως γνώριζε ότι η μητέρα του δεν ήθελε να ξαναπαντρευτεί μετά το διαζύγιό της.

«Την ερωτευόσουν μόλις την γνώριζες», είπε. «Ήταν υπέροχος άνθρωπος».

Η αδελφή της μίλησε για την έκπληξη της από την αντίδραση του Ίτον, μη μπορώντας να πιστέψει ότι σκότωσε την 44χρονη.

«Δεν είχα δει ποτέ αυτή την πλευρά του, αλλά μάλλον δεν μπορείς ποτέ να γνωρίζεις καλά τους ανθρώπους», είπε η Χέδερ Ράσμους. «Απλά δεν πήρε αυτό που ήθελε», εξήγησε. «Ήταν αυστηρή γυναίκα. Υπερασπιζόταν τις θέσεις της», είπε για την αδελφή της.

Οι φίλοι της Σαμπατίνι την θυμούνται ως μια γυναίκα που ενέπνεε. Ο πρώην σύζυγός της θυμήθηκε το χαμόγελο της μιλώντας στην εφημερίδα Logansport Pharos-Tribune.

SABBATINI2

(Facebook/ Wendy Sabatini)

Περιγράφοντας την πρώτη τους συνάντηση αποκάλυψε πως «δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της».

Η Λόρα Κόλινς, φίλη της, έμαθε για τον θάνατό της το επόμενο πρωί των πυροβολισμών.

«Αν ήθελε κάτι η Γουέντι το κυνηγούσε. Αλλά ήταν και σεμνή και είχε υπέροχη προσωπικότητα. Θα θυμάμαι πάντα το γέλιο της».