Πάνω από 100 οι νεκροί από τον τυφώνα Μάθιου
Αυξήθηκε κατακόρυφα ο αριθμός των νεκρών από τον τυφώνα Μάθιου. Συνολικά 102 είναι οι άνθρωποι που έχουν χάσει την ζωή τους.
Μόνο στην Αϊτή οι νεκροί είναι 98. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές ο τυφώνας κατευθύνεται πλέον προς τα βόρεια, σαρώνοντας τις Μπαχάμες.
Προορισμός των θυελλωδών ανέμων θα είναι η Φλόριντα. Νωρίτερα η πολιτική υπηρεσία της Αϊτής έκανε λόγο για 23 νεκρούς. Πολλοί απ΄ αυτούς έχασαν την ζωή τους από πτώσεις δέντρων, κατολισθήσεις ή παρασύρθηκαν από τους ορμητικούς χείμαρρους.
Ακόμη 42 θάνατοι επιβεβαιώθηκαν από τον υπουργό Εσωτερικών, έναν δήμαρχο και άλλους τοπικούς αξιωματούχους στο πρακτορείο Reuters.
«Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο» δήλωσε δημοτικός σύμβουλος της Δομινικανής Δημοκρατίας, η οποία θρηνεί τέσσερα άτομα.
Σε ισχύ τα νέα όρια συναλλαγών μέσω IRIS - Τι ισχύει για τις εμπορικές πληρωμές
00:30
Η ανάπτυξη ευρωπαϊκών στρατευμάτων στη Γροιλανδία δεν αλλάζει κάτι για τον Τραμπ, λένε οι ΗΠΑ
23:57
Το Ιράν ανέστειλε 800 εκτελέσεις που ήταν προγραμματισμένες για χθες, σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο
23:48
Βενεζουέλα: Η Ροντρίγκεζ προωθεί μεταρρυθμίσεις στο πετρέλαιο και άνοιγμα σε ξένες επενδύσεις
23:36