Νέα Υόρκη: Ανθρωποκυνηγητό για δράστη που λήστεψε και κακοποίησε σεξουαλικά νεκρό στο μετρό
Το μετρό της Νέας Υόρκης
AP Photo/Peter K. AfriyieΈνα φρικιαστικό περιστατικό σημειώθηκε στο μετρό της Νέας Υόρκης την Τετάρτη (9/4), όταν ένας άνδρας αφού λήστεψε ένα άτομο που ήταν νεκρό, το κακοποίησε σεξουαλικά.
Πρόκειται, σύμφωνα με τον Guardian, για μια «από τις πιο αποτρόπαιες εγκληματικές ιστορίες των ΗΠΑ» που εκτυλίχθηκε σε ένα τρένο με κατεύθυνση νότια κοντά στο σταθμό Whitehall Street στο Μανχάταν.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι «ένα άγνωστο άτομο είχε σεξουαλική επαφή με έναν ενήλικο που δεν είχε τις αισθήσεις του» και έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες ενός υπόπτου που κρατούσε ένα μαύρο σακίδιο φορώντας μπλε καπέλο του μπέιζμπολ, μαύρο μπουφάν με κουκούλα, κίτρινο φούτερ με κουκούλα, μπλε τζιν και αθλητικά παπούτσια.
Στα πλάνα που έχουν στα «χέρια» του οι Αρχές, ο δράστης καταγράφεται να ψάχνει και να αφαιρεί ότι είχαν οι τσέπες του θανόντος προτού.
ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ: Η πρώτη φρεγάτα Belharra «Κίμων» στον ελληνικό στόλο – Νέα εποχή ναυτικής ισχύος
07:10
Καιρός: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και τα νότια - Άνοδος της θερμοκρασίας
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (15 Ιανουαρίου)
06:30
Πότε αλλάζουν οι χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
06:00