Βατικανό: Βελτιώνεται η ομιλία του πάπα Φραγκίσκου - Προσεύχεται για τα θύματα του σεισμού
Ο πάπας Φραγκίσκος
AP Photo/Domenico StinellisΗ ομιλία του πάπα Φραγκίσκου έχει αρχίσει να βελτιώνεται ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή (28/3) η αίθουσα τύπου του Βατικανού. Η συνεχής χρήση οξυγόνου κατά την παραμονή του ποντίφηκα στο νοσοκομείο Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης είχε προκαλέσει προβλήματα στην εκφορά του λόγου, τα οποία αναμένεται να ξεπεραστούν βαθμιαία.
Παράλληλα, από την Αγία Έδρα προστίθεται ότι περιορίζεται η χρήση οξυγόνου, κυρίως τις νυχτερινές ώρες, και καταγράφεται γενικότερη βελτίωση της κατάστασης του Φραγκίσκου ενώ οι τιμές των εξετάσεών του είναι εντός των προβλεπόμενων ορίων.
Ο ποντίφικας πληροφορήθηκε για τον φονικό σεισμό που έπληξε την Μιανμάρ, και προσεύχεται για τα θύματα, τις οικογένειες τους και τους τραυματίες.
Σε σχέση, τέλος, με την δυνατότητα ο πάπας να μπορέσει να χοροστατήσει των τελετών για το Πάσχα, από το Βατικανό υπογραμμίζεται ότι η σχετική απόφαση θα ληφθεί βάσει της συνολικής βελτίωσης της κατάστασης της υγείας του.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αναβάλλεται η συνάντηση του βασιλιά Καρόλου με τον πάπα Φραγκίσκο
Επιστροφή ενοικίου: Πότε πιστώνονται τα χρήματα στους δικαιούχους
06:00
ΑΑΔΕ: Νέα εφαρμογή για τον έλεγχο τιμών στα σούπερ μάρκετ - Πώς θα λειτουργεί
05:00
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πότε έρχεται η επόμενη δόση - Τι ισχύει για τις πληρωμές μέσω IBAN
03:00