Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από ισραηλινό βομβαρδισμό κτηρίου του ΟΗΕ στη Λωρίδα της Γάζας

Παιδί κάθεται στα συντρίμμια του σπιτιού του στη Γάζα
AP Photo/Abdel Kareem HanaΈνας ξένος εργαζόμενος του ΟΗΕ σκοτώθηκε και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν σοβαρά σήμερα από ισραηλινό αεροπορικό βομβαρδισμό στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της κυβέρνησης της Χαμάς που διοικεί τον παλαιστινιακό θύλακα.
Το υπουργείο έκανε λόγο για έναν θάνατο και πέντε σοβαρά τραυματίες μεταξύ των ξένων εργαζομένων σε υπηρεσίες των Ηνωμένων Εθνών μετά τον βομβαρδισμό από τον ισραηλινό στρατό των κεντρικών γραφείων του οργανισμού στο κέντρο της περιοχής.
Η ανακοίνωση, που αναρτήθηκε στην εφαρμογή Telegram, αναφέρει ότι οι τραυματίες έφθασαν στο νοσοκομείο Μάρτυρες του Αλ Άκσα της Ντέιρ αλ Μπάλαχ, όπου ένα από τα θύματα υπέκυψε στα τραύματά του.
Το Γαλλικό Πρακτορείο σημειώνει πως δεν μπορεί προς το παρόν να επιβεβαιώσει την πληροφορία αυτή από τον ΟΗΕ.

Το πρώτο μήνυμα Ιμάμογλου μετά την προφυλάκισή του - «Στέκομαι όρθιος, θα ηττηθείς»
12:21.jpg?t=9UP9MKGNh1UaG5O7VUlg9A)
Κρήτη: Πέντε ανήλικες ξυλοκόπησαν συνομήλικη τους στο Ρέθυμνο - 12 συλλήψεις
12:12
Τα νέα δεδομένα στην αντιπολίτευση: Όπως τα φέρει η… Ζωή
12:00
ΗΠΑ: Σκουλαρίκια αξίας 706.000 ευρώ ανακάλυψε η αστυνομία στο... στομάχι του κλέφτη (vid)
11:48.jpg?t=8nmvGdP4xxVHyXX54f00KA)