Η Συρία στο επίκεντρο της συνάντησης Φιντάν- Λαβρόφ την Δευτέρα στην Άγκυρα

Σεργκέι Λαβρόφ και Χακάν Φιντάν από τη συνάντησή τους στη Μόσχα, στις 31 Αυγούστου του 2023
Maxim Shemetov/ Pool Photo via APΣυνομιλίες με τον Τούρκο ομόλογό του Χακάν Φιντάν θα έχει τη Δευτέρα (24/2) στην Άγκυρα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Βασικό αντικείμενο στις διαβουλεύσεις των δύο υπουργών θα είναι οι εξελίξεις στη Συρία, αναφέρει η Hurriyet.
Ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας θα φθάσει αύριο Κυριακή (23/2), στην τουρκική πρωτεύουσα και η συνάντησή του με τον Χακάν Φιντάν προγραμματίζεται για τη Δευτέρα, ανήμερα της τρίτης επετείου από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Οι δύο υπουργοί είχαν συναντηθεί και προχτές, Πέμπτη, στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών της G20, στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής.
Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν, Εσμαΐλ Μπακαέι, ανακοίνωσε ότι ο Σεργκέι Λαβρόφ θα επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες και την Τεχεράνη.

Πρόγραμμα απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων 45+ ετών: Πότε εκπνέει η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων
00:30
«Τα πάθη του Χριστού»: Ξεκινούν τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας
23:59.jpg?t=Lyi3ROp8qy0ACZCUqupi_w)
ΕΛ.ΑΣ: Προειδοποιεί για ψευδεπίγραφο μήνυμα με υπογραφές της Κεραμέως και του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ
23:54
Πανικός σε πτήση από μεθυσμένο επιβάτη - Αναγκαστική προσγείωση στην Ιταλία για το αεροπλάνο
23:49