Επίθεση σε ρωσικό δυιλιστήριο από ουκρανικές δυνάμεις - Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί
Στις φλόγες διυλιστήριο στη Ρωσία (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Krasnodar Gov. Veniamin Kondratyev Telegram channel via APΕπίθεση σε διυλιστήριο πετρελαίου στην πόλη Σιζράν στη ρωσική περιφέρεια Σαμάρα, πραγματοποίησαν ουκρανικές δυνάμεις τα ξημερώματα της Τετάρτης, σύμφωνα με δηλώσεις του περιφερειακού κυβερνήτη της.
«Υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εργάζονται στο έδαφος της επιχείρησης. Σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφοριές, δεν υπάρχουν θύματα», έγραψε στο Telegram ο Βιατσεσλάβ Φεντόριστσεφ.
Ο κυβερνήτης δεν διευκρίνισε αν το διυλιστήριο υπέστη ζημιές. Οι τηλεοπτικοί σταθμοί Baza και Mash στο Telegram μετέδωσαν ότι από την επίθεση προκλήθηκε πυρκαγιά.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας κατέστρεψαν στη διάρκεια της νύκτας εννέα ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη -πάνω από τις περιφέρειες Μπριάνσκ, Ταταρστάν και Τούλα, καθώς και πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα.
Καιρός: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά - Άνοδος της θερμοκρασίας
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (14 Ιανουαρίου)
06:30
Επιστροφή ενοικίου: Πότε πιστώνονται τα χρήματα στους δικαιούχους
06:00
ΑΑΔΕ: Νέα εφαρμογή για τον έλεγχο τιμών στα σούπερ μάρκετ - Πώς θα λειτουργεί
05:00