«Λοίμωξη του αναπνευστικού» έδειξαν οι εξετάσεις του Πάπα - Η ανακοίνωση του Βατικανού
Ανανεώθηκε:
Ο πάπας Φραγκίσκος ακύρωσε τις προγραμματισμένες συναντήσεις του τουλάχιστον μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς εισήχθη, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην πανεπιστημιακή πολυκλινική Αγκοστίνο Τζεμέλι της Ρώμης για εξετάσεις, εξαιτίας της βρογχίτιδας που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες δυο εβδομάδες.
«Η διάθεση του πάπα είναι καλή, είναι γαλήνιος και διάβασε κάποιες εφημερίδες», δήλωσε ο υπεύθυνος της υπηρεσίας Τύπου του Βατικανού Ματέο Μπρούνι.
Παράλληλα, σε ανακοίνωση του Βατικανού υπογραμμίζεται ότι «ο Φραγκίσκος έχει δέκατα, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και στο νοσοκομείο άρχισε να του χορηγείται η αναγκαία φαρμακευτική αγωγή».
«Οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχει λοίμωξη του αναπνευστικού», προστίθεται στην ανακοίνωση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στο νοσοκομείο ο Πάπας Φραγκίσκος - Ταλαιπωρείται από βρογχίτιδα
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές - Αναλυτικά ο «χάρτης» των πληρωμών
13:06
Κρεμλίνο: Η Ρωσία θεωρεί τη Γροιλανδία ως έδαφος του Βασιλείου της Δανίας
13:04
Στα βήματα του Χέμινγουεϊ η Ματσάδο - Ο Αμερικανός συγγραφέας το δώρισε στον λαό της Κούβας
12:57
Γιατί η Γροιλανδία έχει μπει στο «ραντάρ» του Τραμπ: Η «απάντηση» των Ευρωπαίων και οι αμερικανικές βάσεις
12:45