ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Την Παρασκευή ξαναρίχνεται στη μάχη για την προεδρία η Χίλαρι Κλίντον

Εκλογές ΗΠΑ 2016: Την Παρασκευή ξαναρίχνεται στη μάχη για την προεδρία η Χίλαρι Κλίντον
Brian Snyder / Reuters

Μετά την περιπέτεια με την υγεία της, αλλά και το όργιο φημών που την ακολούθησε, η Χίλαρι Κλίντον θα ξαναρχίσει την προεκλογική εκστρατεία της την Παρασκευή, ενόψει των εκλογών στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο.

Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για την προεδρία των ΗΠΑ θα αφιερώσει μερικές μέρες για να αναρρώσει από την πνευμονία από την οποία έπασχε.

Αμερικανικό δίκτυο επικαλούμενο μια ανακοίνωση από το επιτελείο της Κλίντον, διευκρίνισε ότι η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί σε μια εκδήλωση για τις αφροαμερικανές γυναίκες στην Ουάσινγκτον, επισημαίνοντας ότι αν δεν αισθάνεται καλά, το πρόγραμμά της ενδέχεται να αλλάξει.

Σημειώνεται ότι η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ, έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα που έχουν προκύψει σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, σε τηλεφωνική της συνέντευξη στο CNNi.

«Οι γιατροί μου είχαν συστήσει την Παρασκευή, να ξεκουραστώ για πέντε ημέρες, όμως δεν ακολούθησα αυτή τη σοφή τους συμβουλή», αποκάλυψε η υποψήφια των Δημοκρατικών μιλώντας στον Anderson Cooper του CNNi και πρόσθεσε: «θέλω να το ξεπεράσω και να επιστρέψω στην καθημερινή μου δραστηριότητα, ενόψει των εκλογών στις ΗΠΑ το συντομότερο δυνατόν».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ