Άνοιξαν το σπίτι τους για τους πυρόπληκτους του Λος Άντζελες η Μέγκαν και ο Χάρι
Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι
AP Photo/Frank AugsteinΣε φίλους και αγαπημένα τους πρόσωπα που αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τις κατοικίες τους λόγω της πύρινης λαίλαπας που κατακαίει το Λος Άντζελες άνοιξαν το σπίτι τους στο Μοντεσίτο ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.
Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ζει περίπου 144 χιλιόμετρα βόρεια του Λος Άντζελες και συγκεκριμένα στο Μοντεσίτο μια περιοχή της Σάντα Μπάρμπαρα που δεν έχει εκκενωθεί.
Το ζευγάρι συνεργάζεται επίσης με ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα το οποίο συγκεντρώνει δωρεές για τους πυρόπληκτους, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης, όπως ρούχα και βρεφικά είδη, όπως μετέδωσε το People.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Λος Άντζελες: Διάσημοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους - Οι αναρτήσεις τους στα social για την πυρκαγιά
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί από την ρωσική επίθεση στο Χάρκοβο – Επιδρομή με πυραύλους στο Κίεβο
08:38
ΕΛΛΑΔΑ
Κλειστά τα αεροδρόμια Κέρκυρας και Σαντορίνης λόγω εργασιών - Πόσο θα διαρκέσει η διακοπή
08:35
ΚΟΣΜΟΣ
Οι «εγκεφαλικοί σεισμοί» που μπορούν να αλλάξουν όσα γνωρίζουμε για τη σχιζοφρένεια
08:30
ΑΓΟΡΕΣ
Στις αγορές η Ελλάδα με έκδοση 10ετούς ομολόγου: Η πρώτη για το 2026
08:23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ