Συνεχίζονται τα προβλήματα στα Βρετανικά αεροδρόμια λόγω της ομίχλης

Συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα (28/12) τα προβλήματα στα μεγάλα βρετανικά αεροδρόμια με ακυρώσεις πτήσεων αλλά και καθυστερήσεις λόγω της ομίχλης που έχει σκεπάσει αρκετές πόλεις.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της βρετανικής υπηρεσίας ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας (NATS) οι προσωρινοί περιορισμοί που ισχύουν από χθες «παραμένουν στις περιοχές όπου η ορατότητα είναι περιορισμένη».
Τα αεροδρόμια του Χίθροου, του Γκάτγουικ (Λονδίνο) και του Μάντσεστερ, τα τρία μεγαλύτερα σε κυκλοφορία αεροδρόμια της χώρας, έχουν επηρεασθεί από τους περιορισμούς που βρίσκονται από χθες σε ισχύ.
Εκπρόσωπος του αεροδρομίου του Γκάτγουικ δήλωσε ότι, δεδομένης της περιορισμένης ορατότητας, οι καθυστερήσεις σε ορισμένες πτήσεις πιθανότατα θα διαρκέσουν καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας.
Χθες, δεκάδες απογειώσεις από τα τρία μεγάλα βρετανικά αεροδρόμια ακυρώθηκαν και εκατοντάδες καθυστέρησαν.
Η υπηρεσία ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας καλεί τους ταξιδιώτες να έρχονται σε επαφή με την αεροπορική τους εταιρεία για να ενημερώνονται για τις πτήσεις τους. Η υπηρεσία παρακολουθεί την εξέλιξη της κατάστασης σε συνεργασία με την βρετανική μετεωρολογική υπηρεσία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ταλαιπωρία στα βρετανικά αεροδρόμια λόγω ομίχλης - Ακυρώθηκαν πτήσεις, μεγάλες καθυστερήσεις

EBITDA ρεκόρ 88 εκατ. ευρώ για τα εμπορικά κέντρα της LAMDA Development
12:35
Αναβολή για τον Σεπτέμβριο στη δίκη του Κωνσταντίνου Πλεύρη
12:35
Σον «Jay-Z» Κάρτερ: Σε πολυτελή τόμο η πρωτοποριακή έκθεση για τη ζωή και την καριέρα του
12:26
Στο «κόκκινο» το Χρηματιστήριο Αθηνών - Διόρθωση πριν βγει ο μήνας
12:16